+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2019 DELTAGERE
Melodi grand prix 2019 deltagere

Melodi Grand Prix 2019 deltagere er blevet afsløret af DR.

Showet der sendes fra Boxen i Herning d. 23. februar bliver denne gang med Johannes Nymark og Kristian Gintberg som værter. Ti helt nye popsange skal dyste om at blive Danmarks bidrag ved Eurovision Song Contest i Tel Aviv i maj.

Både kendte og nye navne

De ti udvalgte sange fremføres af både erfarne og kendte navne. Men også en række helt nye navne er sluppet gennem nåleøjet til Melodi Grand Prix 2019.

Ikke kun på dansk og engelsk

Julie Berthelsen er blandt de mest kendte navne. Hun stiller op sammen med den anerkendte, grønlandske sangerinde Nina Kreutzmann Jørgensen. Med sangen ‘League Of Light’ bliver det første gang siden 1979, at der kommer grønlandske toner i Dansk Melodi Grand Prix.

Der kommer også et strejf af både fransk og tysk. Det er heller ikke er kotume i Dansk Melodi Grand Prix. Det kan høres i sangen ‘Love Is Forever’, med den blot 20-årige Leonora, som er årets yngste deltager.

Der sniger sig også et par spanske gloser ind i årets Grand Prix sange. Det sker i sangen ‘Kiss Like This’ med Jasmin Gabay. Jasmin Gabay sang kor for Anja i Eurovision Song Contest 2017. De fleste kender hende fra ‘Den Store Bagedyst’ i efteråret, hvor hun nåede hele vejen til finalen.

Gensyn med Sigmund

Mon ikke mange stadig kan huske Sigmund fra sidste års udgave af X-Factor. Sigmund der under Sanne Salomonsens vinger nåede semifinalen. Det blev dengang sagt, at vi ikke havde hørt det sidste fra ham. Nu forsøger han sig i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ‘Say My Name’.

Årets dansksprogede og også mest folkelige indslag kommer fra Humørekspressen. De har opnået stor succes hos både dansktop- og bodegapublikummet de senere år. De stiller meget passende op med sangen ‘Dronning Af Baren’.

Lyt til sangene allerede nu

Hvem der bliver Danmarks repræsentant i Eurovision Song Contest i år, afgøres af de danske tv-seere og en særlig fagjury lørdag den 23. februar.

Som noget helt nyt kan du allerede nu lytte til alle sangene i deres fulde længde. Du kan høre alle sangene ved at følge dette link:

https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/find-din-favorit-hoer-alle-sangene-til-dansk-melodi-grand-prix-allerede-nu

Hvem har den bedste sang? Skriv meget gerne i kommentarfeltet til opslaget på Diskotek Venus facebookside, hvem DU mener har fortjent at vinde.

 

0

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production