+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2019 DELTAGERE
Melodi grand prix 2019 deltagere

Melodi Grand Prix 2019 deltagere er blevet afsløret af DR.

Showet der sendes fra Boxen i Herning d. 23. februar bliver denne gang med Johannes Nymark og Kristian Gintberg som værter. Ti helt nye popsange skal dyste om at blive Danmarks bidrag ved Eurovision Song Contest i Tel Aviv i maj.

Både kendte og nye navne

De ti udvalgte sange fremføres af både erfarne og kendte navne. Men også en række helt nye navne er sluppet gennem nåleøjet til Melodi Grand Prix 2019.

Ikke kun på dansk og engelsk

Julie Berthelsen er blandt de mest kendte navne. Hun stiller op sammen med den anerkendte, grønlandske sangerinde Nina Kreutzmann Jørgensen. Med sangen ‘League Of Light’ bliver det første gang siden 1979, at der kommer grønlandske toner i Dansk Melodi Grand Prix.

Der kommer også et strejf af både fransk og tysk. Det er heller ikke er kotume i Dansk Melodi Grand Prix. Det kan høres i sangen ‘Love Is Forever’, med den blot 20-årige Leonora, som er årets yngste deltager.

Der sniger sig også et par spanske gloser ind i årets Grand Prix sange. Det sker i sangen ‘Kiss Like This’ med Jasmin Gabay. Jasmin Gabay sang kor for Anja i Eurovision Song Contest 2017. De fleste kender hende fra ‘Den Store Bagedyst’ i efteråret, hvor hun nåede hele vejen til finalen.

Gensyn med Sigmund

Mon ikke mange stadig kan huske Sigmund fra sidste års udgave af X-Factor. Sigmund der under Sanne Salomonsens vinger nåede semifinalen. Det blev dengang sagt, at vi ikke havde hørt det sidste fra ham. Nu forsøger han sig i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ‘Say My Name’.

Årets dansksprogede og også mest folkelige indslag kommer fra Humørekspressen. De har opnået stor succes hos både dansktop- og bodegapublikummet de senere år. De stiller meget passende op med sangen ‘Dronning Af Baren’.

Lyt til sangene allerede nu

Hvem der bliver Danmarks repræsentant i Eurovision Song Contest i år, afgøres af de danske tv-seere og en særlig fagjury lørdag den 23. februar.

Som noget helt nyt kan du allerede nu lytte til alle sangene i deres fulde længde. Du kan høre alle sangene ved at følge dette link:

https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/find-din-favorit-hoer-alle-sangene-til-dansk-melodi-grand-prix-allerede-nu

Hvem har den bedste sang? Skriv meget gerne i kommentarfeltet til opslaget på Diskotek Venus facebookside, hvem DU mener har fortjent at vinde.

 

0

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production