+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2018 – HVEM VINDER?
Melodi grand prix 2018

Sangene fra Melodi Grand Prix 2018 er blevet udgivet. Spørgsmålet er nu: Hvem vinder?

For nogle uger siden havde Mr. Grandprix Jørgen de Mylius fornøjelsen af at præsentere årets 10 finalister. Der var mange der spærrede øjnene op, da Sannie Charlotte Carlson trådte frem. Hun blev på det nærmeste verdenskendt som Whigfield med kæmpehittet ‘Saturday Night’ tilbage i 1994. Hun har holdt sig igang med musikken, dog uden at mange har lagt mærke til det.

Vindersang

DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus tror dog ikke, at ‘Sannie’ kan snuppe Grandprix sejren på lørdag. ‘Boys On Girls’ er uden tvivl en god sang, som Sannie stiller op med. Men efter første gennemlytning af de 10 Grand Prix sange har Peter fundet sin favorit. Det er ‘Carlsen’ med sangen ‘Standing Up For Love’, der lyder som en vindersang. Den har i mine ører præcis den lyd, stemning og tekst, som jeg tror rigtig mange danskere kan lide, lyder vurderingen fra Peter Christensen. Direkte adspurgt så har også Jørgen de Mylius de tre Carlsen søstre som favorit til at vinde.

Sannie mangler X Factor

Ditte Marie har tidligere stillet op i Dansk Melodi Grand Prix. Hun kommer også med en god sang, som har masser af energi. Den kan sagtens finde vej til dansegulvene, hvis det glipper med at vinde grandprixet. Jeg tror, at Ditte Marie med sangen ‘Riot’ kommer i Top 3, og får en 2. plads, lyder det fra Peter Christensen.

Årets overraskelse, ‘Sannie’ tror jeg desværre ikke kan gå hele vejen! ‘Boys On Girls’ har bestemt en høj kvalitet, men sangen mangler lidt mere grandprix stemning for at være en rigtig vindersang, mener Peter Christensen. Men ‘Sannie’ er et kendt navn og hendes CV som ‘Whigfield’ kan måske gøre en forskel, så…!

Outsider

Så er der jo altid nogen, som kan komme og overhale indenom! Når det virkelig gælder, så kan ‘Rasmussen’ med sangen ‘Higher Ground’ godt være en outsider. Rasmussen kan godt gå i Top tre eller sågår vinde Dansk Melodi Grand Prix 2018!

Nu er alle sangene udgivet, og du kan via dette link til DR https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/lyt-hoer-alle-sangene-til-dansk-melodi-grand-prix-2018 finde vej til hvor du kan høre årets 10 finale sange. Så kan du høre om du er enig i DJ Peter Christensens bud på årets Top 3.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production