+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2018 – HVEM VINDER?
Melodi grand prix 2018

Sangene fra Melodi Grand Prix 2018 er blevet udgivet. Spørgsmålet er nu: Hvem vinder?

For nogle uger siden havde Mr. Grandprix Jørgen de Mylius fornøjelsen af at præsentere årets 10 finalister. Der var mange der spærrede øjnene op, da Sannie Charlotte Carlson trådte frem. Hun blev på det nærmeste verdenskendt som Whigfield med kæmpehittet ‘Saturday Night’ tilbage i 1994. Hun har holdt sig igang med musikken, dog uden at mange har lagt mærke til det.

Vindersang

DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus tror dog ikke, at ‘Sannie’ kan snuppe Grandprix sejren på lørdag. ‘Boys On Girls’ er uden tvivl en god sang, som Sannie stiller op med. Men efter første gennemlytning af de 10 Grand Prix sange har Peter fundet sin favorit. Det er ‘Carlsen’ med sangen ‘Standing Up For Love’, der lyder som en vindersang. Den har i mine ører præcis den lyd, stemning og tekst, som jeg tror rigtig mange danskere kan lide, lyder vurderingen fra Peter Christensen. Direkte adspurgt så har også Jørgen de Mylius de tre Carlsen søstre som favorit til at vinde.

Sannie mangler X Factor

Ditte Marie har tidligere stillet op i Dansk Melodi Grand Prix. Hun kommer også med en god sang, som har masser af energi. Den kan sagtens finde vej til dansegulvene, hvis det glipper med at vinde grandprixet. Jeg tror, at Ditte Marie med sangen ‘Riot’ kommer i Top 3, og får en 2. plads, lyder det fra Peter Christensen.

Årets overraskelse, ‘Sannie’ tror jeg desværre ikke kan gå hele vejen! ‘Boys On Girls’ har bestemt en høj kvalitet, men sangen mangler lidt mere grandprix stemning for at være en rigtig vindersang, mener Peter Christensen. Men ‘Sannie’ er et kendt navn og hendes CV som ‘Whigfield’ kan måske gøre en forskel, så…!

Outsider

Så er der jo altid nogen, som kan komme og overhale indenom! Når det virkelig gælder, så kan ‘Rasmussen’ med sangen ‘Higher Ground’ godt være en outsider. Rasmussen kan godt gå i Top tre eller sågår vinde Dansk Melodi Grand Prix 2018!

Nu er alle sangene udgivet, og du kan via dette link til DR https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/lyt-hoer-alle-sangene-til-dansk-melodi-grand-prix-2018 finde vej til hvor du kan høre årets 10 finale sange. Så kan du høre om du er enig i DJ Peter Christensens bud på årets Top 3.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production