+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2017 VÆRTER
Melodi Grand Prix 2017 værter

Melodi Grand Prix 2017 værter er blevet afsløret af DR. Det bliver Annette Heick og Johannes Nymark, der skal styre slagets gang til Melodi Grand Prix 2017 i Herning.

Har selv deltaget

De har begge deltaget som solister i Melodi Grand Prix. Johannes Nymark vandt i år som medlem af gruppen Lighthouse X med sangen Soldiers Of Love, da Annette Heick var vært. Annette har også selv deltaget to gange, dog uden at vinde!

Fælles passion for Grand Prix

Underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme er begejstret over valget af værterne. Annette klæder Melodi Grand Prix. Det så vi i år i Horsens, så hun er et stærkt kort at have med. Samtidig vil vi også lære af vores fejl! Johannes har følt på egen krop, hvordan det er at stå på Eurovision-scenen uden at komme i finalen. Så han ved, hvad det handler om, og dén erfaring har vi brug for!

Annette og Johannes har en fælles passion og kærlighed for Melodi Grand Prix, og deres kemi er helt uovertruffen. Vi har ikke været et sekund i tvivl om, at det er dem, der skal stå i spidsen for Melodi Grand Prix 2017, siger Jan Lagermand Lundme på dr.dk/grandprix.

Enorm interesse

Melodi Grand Prix er et af årets højdepunkter indenfor underholdning. Det bliver det også næste år. Det er et show, hvor vi virkelig spiller med musklerne og præsenterer ny musik for seerne. De 10 sange, der er med næste år, er ikke kun valgt af DR og musikfaglige. Også Grand Prix fans og seere har i skøn forening valgt de 10 sange. De garanterer sammen en høj kvalitet, så der er meget at glæde sig til, forklarer Jan Lagermand Lundme. Interessen for at deltage i Melodi Grand Prix 2017 har været enorm. DR har således modtaget hele 1115 sange, som er ny rekord!!!

‘Melodi Grand Prix 2017’ bliver sendt direkte på DR1 lørdag den 25. februar kl. 20.00 fra Boxen i Herning.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production