+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2017 – HVEM VINDER?
Melodi Grand Prix 2017 hvem vinder

På lørdag d. 25. februar går det løs i Herning med Melodi Grand Prix 2017. Er det nogle gode sange? Hvem vinder? To rigtig gode spørgsmål, hvor du selv kan svare på det første spørgsmål allerede nu! Alle ti finalesange er nemlig allerede udkommet.

Folkeligt præg

Blandt de optrædende til lørdagens sangdyst finder vi både gamle X-Factor kendinge, tidligere deltagere i Melodi Grand Prix og også debutanter.

DR har erkendt, at fagjuryen skal have et folkeligt præg. Derfor er fagjuryen i år sammensat af helt almindelige danskere med stor passion for Melodi Grand Prix. Fagjuryen har 50 procent af stemmerne, og seerne har de sidste 50 procent.

Heick og Nymark er værter

Annette Heick og Johannes Nymark leder slagets gang i Jyske Bank Boxen, når vi skal finde vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2017. Vinderen får æren og opgaven med at repræsentere Danmark til Eurovision 2017 i Ukraine til maj.

Men hvem vinder Dansk Melodi Grand Prix 2017 på lørdag? DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus og hans ældste datter mener, at de har spottet vindersangen. De tror på Ida Una med sangen “One”.

DR har lavet et kort resumé af alle finalesangene, som der linkes til herunder.

Hvilken sang synes DU er bedst? Skriv det på Diskotek Venus Facebookside.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production