+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2017 AFHOLDES I HERNING
Melodi Grand Prix 2017 Herning

Melodi Grand Prix 2017 skal afholdes i Herning.

Der er lagt op til nogle uger med fest og god musik for både børn og voksne. Det sker når Herning og Jyske Bank Boxen er vært for både Dansk Melodi Grand Prix og børnenes MGP i 2017.

Garanti for et godt show

Melodi Grand Prix er en folkefest! I Herning ser vi frem til igen at blive vært for en kæmpe musikfest for alle aldre. Sammen med MCH Messecenter Herning, er der tradition for et rigtig godt samarbejde med DR om store begivenheder i Herning. I februar 2017 vil vi igen vise Danmark, at kombinationen DR, MCH og Herning Kommune er garanti for et godt show. Det fortæller Lars Krarup, borgmester i Herning Kommune.

Vi skal i finalen

Danmark har ikke været i finalen to år i træk, og nu går den ikke længere, siger DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme. Vi er begyndt at lytte til de mange sange, vi har fået tilsendt. Der er altså noget at glæde sig til. Sangene er i god kvalitet, og vi skal i finalen til Eurovision næste år. Så vi gør os virkelig umage for at skabe et show i verdensklasse, forklarer Jan Lagermand Lundme.

Store forventninger

Sidste gang at Herning var vært for Melodi Grand Prix var i 2013. Emmelie de Forest vandt og bragte Danmark til sejr ved Eurovision Song Contest. Så det er ikke alene stemningen, men også forventningerne der er store til næste års show.

Dansk Melodi Grand Prix 2017 sendes direkte på DR1. For de der vil opleve musikken og det fantastiske show helt tæt på, kan billetter købes via drbillet.dk fredag 30. september 2016 fra kl. 12.00. 

Følg alle nyhederne om Dansk Melodi Grand Prix på dr.dk/grandprix.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production