+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MATOMA HAKUNA MATOMA – NY SINGLE
Matoma Hakuna Matoma

Matoma – Hakuna Matoma – Nyt album

Den 24-årige norske producer Tom Lagergren har været med til at definere lyden af 2015. Hans musik er streamet over en kvart milliard gange; ikke mindst pga. verdenshittet “Old Thing Back”! Derudover har han brugt tid på albummet “Hakuna Matoma”, der er ude idag. Det udgives i utraditionel form, som en levende playliste i konstant bevægelse med nye numre der løbende tilføjes.

I dialog med fans

Da jeg startede med at udgive musik, kunne jeg godt li’ at være i dialog med mine fans. Jeg tror, at det i høj grad har været med til at udvikle min lyd. Jeg ville gerne lave et album, der ikke mistede viben. Og ved at kunne føje nye numre til samt aktivere mine lyttere, kan de også være en del af det hele, siger Matoma aka Tom Lagergren.

Mange stilarter

Udover singlen “Feeling Right” featuring Wale og den jamaicanske dancehallsanger Popcaan, udgives fem nye numre, der viser Matoma´s variationer og stilarter. De spænder over tropical house-genren inkluderende caribbean, urban, dance og pop. Derudover gøres følgende fanfavoritter tilgængelige:

Udover “Old Thing Back” gælder det “Try Me”, der er et samarbejde med superstjernerne Jason Derulo og Jennifer Lopez. Matomas remix af Astrid S´ “2AM” samt en genskabelse af One Direction´s “Perfect”.

Unik albumcyklus

Ny musik vil blive tilføjet til “Hakuna Matoma” cirka hver anden uge indtil starten af 2016, der gør dette til en unik albumcyklus.

Matoma gi´r to shows i Danmark om få måneder.

14. januar: TRAIN, Århus

21. januar: VEGA, København

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production