+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MATOMA HAKUNA MATOMA – NY SINGLE
Matoma Hakuna Matoma

Matoma – Hakuna Matoma – Nyt album

Den 24-årige norske producer Tom Lagergren har været med til at definere lyden af 2015. Hans musik er streamet over en kvart milliard gange; ikke mindst pga. verdenshittet “Old Thing Back”! Derudover har han brugt tid på albummet “Hakuna Matoma”, der er ude idag. Det udgives i utraditionel form, som en levende playliste i konstant bevægelse med nye numre der løbende tilføjes.

I dialog med fans

Da jeg startede med at udgive musik, kunne jeg godt li’ at være i dialog med mine fans. Jeg tror, at det i høj grad har været med til at udvikle min lyd. Jeg ville gerne lave et album, der ikke mistede viben. Og ved at kunne føje nye numre til samt aktivere mine lyttere, kan de også være en del af det hele, siger Matoma aka Tom Lagergren.

Mange stilarter

Udover singlen “Feeling Right” featuring Wale og den jamaicanske dancehallsanger Popcaan, udgives fem nye numre, der viser Matoma´s variationer og stilarter. De spænder over tropical house-genren inkluderende caribbean, urban, dance og pop. Derudover gøres følgende fanfavoritter tilgængelige:

Udover “Old Thing Back” gælder det “Try Me”, der er et samarbejde med superstjernerne Jason Derulo og Jennifer Lopez. Matomas remix af Astrid S´ “2AM” samt en genskabelse af One Direction´s “Perfect”.

Unik albumcyklus

Ny musik vil blive tilføjet til “Hakuna Matoma” cirka hver anden uge indtil starten af 2016, der gør dette til en unik albumcyklus.

Matoma gi´r to shows i Danmark om få måneder.

14. januar: TRAIN, Århus

21. januar: VEGA, København

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production