+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MARIE KEY FATTER DET NU – NY SINGLE
Marie Key Fatter det nu

Marie Key ‘Fatter Det Nu’ – Ny single og opvarmning til nyt album.

Marie Key lægger hårdt ud i 2015 med udgivelsen af singlen ‘Fatter Det Nu’. Det er en singleforløber til Marie Key’s nye album ‘Tænker Du Vi Danser’, der udkommer d. 2. februar 2015. Du har sikkert allerede hørt sangen i radioen, ellers kommer du til det!

Ny sound og udgangspunkt

Sangerinden og sangskriveren er tilbage med en ny sound og et nyt udgangspunkt. De ulykkelige forelskelser er trådt i baggrunden. I stedet dukker en række begejstrede og boblende kærlighedssange frem.

Tilført soul

Endnu engang danner Marie Key makkerskab med sin producer Andreas “Maskinen” Sommer. Sammen har de bragt en god portion soul ind i deres musikalske univers, som kan høres på albummets første single ‘Fatter Det Nu’.

Optimistisk album

“Med få undtagelser er det efter min mening en meget lys plade. Både i sin musikalitet og i sine tekster er det et optimistisk album. Flere af sangene handler om at give slip på de forbehold og betænkeligheder man måtte have og tro på kærligheden og fremtiden”, udtaler Marie Key om sit kommende nye album.

Følger op på storsælgende album

‘Tænker Du Vi Danser’ følger op på Marie Keys anmelderroste og storsælgende album ‘De Her Dage’ fra 2012. Albummet som gav os hits som ‘Uden Forsvar’ og ‘Landet’. Det indbragte i november 2013 seks statuetter til Marie Key ved årets Danish Music Awards, ligesom hun også vandt P3 Prisen.

Nu er hun så tilbage med singlen ‘Fatter Det Nu’ og albummet ‘Tænker Du Vi Danser’ følger d. 2. februar 2015.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production