+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MARIE KEY FATTER DET NU – NY SINGLE
Marie Key Fatter det nu

Marie Key ‘Fatter Det Nu’ – Ny single og opvarmning til nyt album.

Marie Key lægger hårdt ud i 2015 med udgivelsen af singlen ‘Fatter Det Nu’. Det er en singleforløber til Marie Key’s nye album ‘Tænker Du Vi Danser’, der udkommer d. 2. februar 2015. Du har sikkert allerede hørt sangen i radioen, ellers kommer du til det!

Ny sound og udgangspunkt

Sangerinden og sangskriveren er tilbage med en ny sound og et nyt udgangspunkt. De ulykkelige forelskelser er trådt i baggrunden. I stedet dukker en række begejstrede og boblende kærlighedssange frem.

Tilført soul

Endnu engang danner Marie Key makkerskab med sin producer Andreas “Maskinen” Sommer. Sammen har de bragt en god portion soul ind i deres musikalske univers, som kan høres på albummets første single ‘Fatter Det Nu’.

Optimistisk album

“Med få undtagelser er det efter min mening en meget lys plade. Både i sin musikalitet og i sine tekster er det et optimistisk album. Flere af sangene handler om at give slip på de forbehold og betænkeligheder man måtte have og tro på kærligheden og fremtiden”, udtaler Marie Key om sit kommende nye album.

Følger op på storsælgende album

‘Tænker Du Vi Danser’ følger op på Marie Keys anmelderroste og storsælgende album ‘De Her Dage’ fra 2012. Albummet som gav os hits som ‘Uden Forsvar’ og ‘Landet’. Det indbragte i november 2013 seks statuetter til Marie Key ved årets Danish Music Awards, ligesom hun også vandt P3 Prisen.

Nu er hun så tilbage med singlen ‘Fatter Det Nu’ og albummet ‘Tænker Du Vi Danser’ følger d. 2. februar 2015.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production