+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MARCUS & MARTINUS – MAKE YOU BELIEVE IN LOVE
marcus & martinus make you believe in love

Marcus & Martinus fra Norge varmer op til nyt album med singlen ‘Make You Believe In Love’. Fans har i månedsvis spekuleret på hvornår der mon kommer nyt med deres idoler. Nu har Marcus & Martinus endelig offentliggjort, at deres nye album ”Moments” bliver udsendt d. 17. november. Som opvarmning udsendes i dag d. 29. september singlen ”Make You Believe In Love”. Den er produceret af Red One.

Handler om nuet

Albummet ”Moments” handler ikke om at se sig tilbage, men om nuet. Det handler om alle de øjeblikke, vi oplever på denne fantastiske rejse. Det er som at leve i et eventyr fuld af øjeblikke, fortæller Marcus og Martinus.

Det er ikke kun, når vi spiller på kæmpe arenaer foran tusinder af fans. Men for eksempel også min brors latter, når jeg fortæller en joke. Og de oplevelser, vi har sammen, når vi rejser. De øjeblikke, når vi møder vores fans, og ser deres glade ansigter. Vi håber at få mange flere af den slags øjeblikke næste år.

Handler også om at vokse op

”Moments” handler derudover om at vokse op – både personligt og musikalsk. På det kommende album udvider Marcus & Martinus deres musikalske univers og udforsker flere musikalske udtryk. De har arbejdet med nogle af branchens mest kreative og innovative sangskrivere og producere. Dermed beviser Marcus & Martinus, at de er på vej til at blive en dominerende faktor indenfor popmusik.

Ny single produceret af Red One

Singlen ”Make You Believe In Love”, der udkommer i dag d. 29. september, er produceret af Red One. Han er en af de mest succesfulde producere i verden. Han har haft globale hits med superstjerner som Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj, Jennifer Lopez og Pitbull.

Jeg prøver altid at skrive positive sange. Det skal være musik som får mennesker verden rundt til at føle sig godt tilpas. Denne her er ingen undtagelse, det er en fejring af kærlighed, siger Red One.

Om samarbejdet siger Martinus: Det var virkelig en ære at arbejde med sådan en fantastisk og dygtig producer som Red One. Vi klikkede med det samme, og havde det så sjovt i studiet!

Red One fuld af ros

Red One har ligeledes også kun ros tilovers for de norske tvillinger: Jeg vidste, at Marcus & Martinus var meget talentfulde. Men efter at have arbejdet med dem i studiet, har jeg indset, hvor fantastiske deres vokale færdigheder er! De er på alle måder sjove, energiske og super seje. Jeg elskede at arbejde med dem, siger han.

Drengene laver meget larm i Europa, og det er nået helt herover til L.A.! Jeg har hørt godt om dem i et stykke tid, og jeg er så glad for, at vi har arbejdet sammen. Jeg kan ikke vente til alle andre hører det, vi har skabt!

Om Marcus & Martinus

Marcus & Martinus er Norges største teenageartister. De er et Skandinavisk popfænomen, der ikke har set dets lige i flere år. Tvillingerne fra Nordnorge var blot 10 år gamle, da de i 2012 vandt Norges Eurovision Jr. Det var med sangen ”To Dråper Vann”, der startede deres karriere.

Med debutalbummet ”Hei” og hittet ”Plystre På Deg” erobrede de hitlisterne i 2015. Hitparaden fortsatte med ”Elektrisk” Ft. Katastrofe. Det gjorde drengene til de yngste norske artister, der nogensinde har modtaget platin baseret på streams. ”Elektrisk” blev Norges mest sete musikvideo på YouTube i 2015. Med 75 millioner views er den stadig den mest sete norsksprogede musikvideo til dato. Marcus & Martinus toppede derudover året af med at blive nomineret til tre Spellemann-priser (den norske Grammy) som de yngste nogensinde.

Artist Of The Year

2016 var både et vigtigt og hektisk år for drengene. De udgav deres første engelsksprogede album ”Together”, samt biografien ”Vår Historie”. De fyldte Oslo Spektrum to gange (kapacitet ca. 10.000). De vandt den ansete ”Årets Spellemann” (årets musikere) – en pris Kygo vandt året før. De vandt også ”Artist Of The Year” ved både Norges og Sveriges Nickelodeon Kid’s Choice Awards. 2016 blev også året for deres første første Stadion Tour. De  blev booket til spillesteder med plads til 10.000-16.000 tilskuere i blandt andet Stockholm, København og Helsinki. Alle steder blev billetterne revet væk og blev udsolgt i løbet af få minutter.

Marcus & Martinus er blevet ekstremt populære på de sociale medier. Med mere end 1 million følgere på Instagram, 2,9 millioner fans på Musical.ly og mere end en million subscribers på YouTube/Vevo.

Det forgangne år har Marcus & Martinus’ popularitet nået nye højder udenfor Norden. De er ved at opbygge en ung, loyal fanbase i Europa, men også i resten af verden. Og Marcus & Martinus skaber kaos hvergang de er på besøg, hvad enten det er i Tyskland, Østrig, Holland, Polen eller Grækenland.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production