+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MALCOLM YOUNG FRA AC/DC ER DØD
Malcolm young er død

Malcolm Young fra AC/DC er død. Mange fans er i sorg over nyheden om at Young er afgået ved døden. Young var medstifter og tidligere guitarist i det legendariske rockband AC/DC. Han blev 64 år.

Det er med dybfølt sorg, at AC/DC må meddele at Malcolm Young er død. Det skriver hans bror Angus Young på AC/DC’s facebookside.

Drivende kraft

De to brødre var sammen om at danne AC/DC. Malcolm var den drivende kraft som både sangskriver og guitarist. Han var perfektionist og en unik mand, udtaler Angus Young.

Pause blev til et permanent stop

Malcolm havde en dedikation og et engagement der gjorde ham til noget helt særligt. Vores sammenhold var unikt og meget specielt. Han efterlader en enorm arv, der vil leve videre for evigt, slutter Angus Young.

Start i 1973

Malcolm Young led af demens og tog for tre år siden en pause fra jobbet som guitarist. Denne pause endte med at blive et permanent stop på en helt fantastisk karriere.

Det hele begyndte i 1973 da de to brødre dannede AC/DC og året efter fik Bon Scott som forsanger. I 2014 blev Malcolm Young på grund af hans demens erstattet af nevøen Stevie Young. Det skete i forbindelse med en række koncerter i anledning af albummet “Rock Or Bust”.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production