+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MADS LANGER TUNNEL VISION – NY SINGLE
Mads Langer Tunnel Vision

Mads Langer “Tunnel Vision” – Ny single

Ni uger i træk har ”3AM” været det mest spillede nummer på dansk radio. Mads Langer har nu været #1 på Airplaycharten i længere tid end Pharrell Williams og ”Happy”.

Mads Langer stadig #1

”3AM” er også #1 på denne uges radioliste, og allerede nu er Mads Langer klar med en ny single, som har titlen “Tunnel Vision”. Den nye single varmer op til albummet “Reckless Twin”

Mads Langer har skrevet det nye nummer sammen med Jamie Hartman, som også var med til at skrive ”3AM”. Både ”3AM”  og ”Tunnel Vision” er med på albummet ”Reckless Twin” der udkommer næste fredag d. 18/3.

Ydmyg sangskriver

Albummet er Mads Langer’s femte, og mest modne og helstøbte til dato. ”Jo mere, jeg udforsker mit felt som sangskriver, jo mere ydmyg bliver jeg. For jo mere opdager jeg, at jeg kan lære. Det samme gælder som menneske”, udtaler Mads Langer.

I 2013 var ”Elephant” den mest spillede sang, og Mads Langer den mest spillede artist på dansk radio. Med flere store radiohits som ”3AM” har Mads Langer et særligt tag på at lave sange, der virker i æteren. Sådan en sang er ”Tunnel Vision”.

Mads Langers karriere begyndte i 2005 med singlen “Breaking News”, som blev Ugens Uundgåelige på P3.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production