+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MADS LANGER TUNNEL VISION – NY SINGLE
Mads Langer Tunnel Vision

Mads Langer “Tunnel Vision” – Ny single

Ni uger i træk har ”3AM” været det mest spillede nummer på dansk radio. Mads Langer har nu været #1 på Airplaycharten i længere tid end Pharrell Williams og ”Happy”.

Mads Langer stadig #1

”3AM” er også #1 på denne uges radioliste, og allerede nu er Mads Langer klar med en ny single, som har titlen “Tunnel Vision”. Den nye single varmer op til albummet “Reckless Twin”

Mads Langer har skrevet det nye nummer sammen med Jamie Hartman, som også var med til at skrive ”3AM”. Både ”3AM”  og ”Tunnel Vision” er med på albummet ”Reckless Twin” der udkommer næste fredag d. 18/3.

Ydmyg sangskriver

Albummet er Mads Langer’s femte, og mest modne og helstøbte til dato. ”Jo mere, jeg udforsker mit felt som sangskriver, jo mere ydmyg bliver jeg. For jo mere opdager jeg, at jeg kan lære. Det samme gælder som menneske”, udtaler Mads Langer.

I 2013 var ”Elephant” den mest spillede sang, og Mads Langer den mest spillede artist på dansk radio. Med flere store radiohits som ”3AM” har Mads Langer et særligt tag på at lave sange, der virker i æteren. Sådan en sang er ”Tunnel Vision”.

Mads Langers karriere begyndte i 2005 med singlen “Breaking News”, som blev Ugens Uundgåelige på P3.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production