+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MADS LANGER 3 AM – NY SINGLE
Mads Langer 3am

Mads Langer “3AM” kickstarter 2016.

De sidste tømmermænd efter Nytårsaften rumsterer sikkert stadig hos en del. Men de sidste raketter er knapt fyret af, før Mads Langer starter 2016 med et brag! Årets første danske hit kan meget vel være lige om hjørnet, vurderer DJ Peter Christensen.

Første flig af nyt album

Med sangen ’3 AM’ afslører Mads Langer den første flig af sit kommende album. Nummeret viser en ny side af Langer, og kredser om nattens drifter.

På mange måder har de sidste tre-fire år været en rutsjetur med en masse store oplevelser. Alt har på mange måder føltes som drengedrømme, der blev til virkelighed. Alt er gået meget stærkt, og selvfølgelig er der også en bagside af medaljen”, konstaterer Mads Langer.

Oplevelser smitter af på sangskrivning

Som den intuitive sangskriver han er, har de seneste års oplevelser i og omkring musikken naturligt smittet af på hans kompositioner og lyrik. Det viser sig allerede på første single til hans kommende album.

“3 AM” er præget af kontraster. Det organiske møder det moderne fundament. Det opløftende møder klangen af noget mørkt. Sangen beskriver følelsen af at køre på eventyr gennem natten. Væk fra livets bekymringer – med høj fart, høj musik, drifter og forelskelse siddende på passagersædet”, siger Mads Langer. Efter at DJ Peter Christensen har lyttet et par gange, er der ingen slinger i valsen. “3AM” må simpelthen blive første danske hit i 2016!!!

“3 AM” er indspillet i England, og er blevet til i samarbejde med Jamie Hartman. En prominent herre som har arbejdet med navne som KYGO, Sam Smith, James Bay, Adam Lambert og Christina Aguilera. Singlen “3 AM” bliver fulgt af et album i første halvdel af 2016.

Bag sig har Mads Langer fire albums. Senest det platinsælgende “In These Waters” fra 2013. Det markerede sig ved at placere Langer som den mest spillede komponist i Danmark i 2013!

Spillet omkring 300 koncerter på tre år

Han har markeret sig både nationalt og internationalt med hits som ”Fact-Fiction”, “Overgir Mig Langsomt”, “Heartquake” og “Elephant”. I 2013 var singlen “Elephant” det mest spillede nummer på dansk radio.

I forlængelse af “In These Waters” har han gennem de sidste tre år spillet omkring 300 koncerter både i Danmark, men også i Europa og USA. Herunder 10 udsolgte koncerter i træk i Store Vega, og vundet seks Gaffa Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award.

Mads Langer starter Danmarksturné d. 31/3.

https://www.facebook.com/madslanger/?fref=ts

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production