+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MADS LANGER 3 AM – NY SINGLE
Mads Langer 3am

Mads Langer “3AM” kickstarter 2016.

De sidste tømmermænd efter Nytårsaften rumsterer sikkert stadig hos en del. Men de sidste raketter er knapt fyret af, før Mads Langer starter 2016 med et brag! Årets første danske hit kan meget vel være lige om hjørnet, vurderer DJ Peter Christensen.

Første flig af nyt album

Med sangen ’3 AM’ afslører Mads Langer den første flig af sit kommende album. Nummeret viser en ny side af Langer, og kredser om nattens drifter.

På mange måder har de sidste tre-fire år været en rutsjetur med en masse store oplevelser. Alt har på mange måder føltes som drengedrømme, der blev til virkelighed. Alt er gået meget stærkt, og selvfølgelig er der også en bagside af medaljen”, konstaterer Mads Langer.

Oplevelser smitter af på sangskrivning

Som den intuitive sangskriver han er, har de seneste års oplevelser i og omkring musikken naturligt smittet af på hans kompositioner og lyrik. Det viser sig allerede på første single til hans kommende album.

“3 AM” er præget af kontraster. Det organiske møder det moderne fundament. Det opløftende møder klangen af noget mørkt. Sangen beskriver følelsen af at køre på eventyr gennem natten. Væk fra livets bekymringer – med høj fart, høj musik, drifter og forelskelse siddende på passagersædet”, siger Mads Langer. Efter at DJ Peter Christensen har lyttet et par gange, er der ingen slinger i valsen. “3AM” må simpelthen blive første danske hit i 2016!!!

“3 AM” er indspillet i England, og er blevet til i samarbejde med Jamie Hartman. En prominent herre som har arbejdet med navne som KYGO, Sam Smith, James Bay, Adam Lambert og Christina Aguilera. Singlen “3 AM” bliver fulgt af et album i første halvdel af 2016.

Bag sig har Mads Langer fire albums. Senest det platinsælgende “In These Waters” fra 2013. Det markerede sig ved at placere Langer som den mest spillede komponist i Danmark i 2013!

Spillet omkring 300 koncerter på tre år

Han har markeret sig både nationalt og internationalt med hits som ”Fact-Fiction”, “Overgir Mig Langsomt”, “Heartquake” og “Elephant”. I 2013 var singlen “Elephant” det mest spillede nummer på dansk radio.

I forlængelse af “In These Waters” har han gennem de sidste tre år spillet omkring 300 koncerter både i Danmark, men også i Europa og USA. Herunder 10 udsolgte koncerter i træk i Store Vega, og vundet seks Gaffa Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award.

Mads Langer starter Danmarksturné d. 31/3.

https://www.facebook.com/madslanger/?fref=ts

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production