+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MADONNA REBEL HEART – KONCERT I HERNING
madonna rebel heart

Madonna ‘Rebel Heart’ – Nyt album og koncert i Danmark til november.

Tirsdag d. 17. november kommer Herning på verdenskortet, når Madonna indtager ‘Boxen’. Madonna’s længe ventede ‘Rebel Heart Tour’ omfatter ikke mindre end 35 byer med stop i storbyer som blandt andre Barcelona, London, Paris og Glasgow, oplyser MCH.

Bedste album i 17 år

Albummet ‘Rebel Heart’ udkommer d. 9. marts, og har fået mange rosende ord med på vejen af anmelderne. ‘Rebel Heart’ betegnes som det bedste Madonna album i 17 år, og er blandt de bedste i hele hendes karriere. Nummeret ‘Living For Love’ er således placeret på 1. pladsen på Billboards Dance Chart.

44 gange i top på Billboard

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har også ‘Living For Love’ som en af tidens favoritter. Det er i øvrigt 44. gang, at Madonna indtager 1. pladsen på Billboard, respekt!

Madonna optrådte for nylig ved The Brits i London. Hun skal efter planen også optræde på The Ellen DeGeneres Show i USA en hel uge i streg i uge 12!!!

Billetsalget til Madonna’s ‘Rebel Heart’ koncert starter mandag d. 9. marts kl. 10. Billetter kan købes på Billetnet.dk og hos Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, 7400 Herning.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production