+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MÅNS ZELMERLÖV HEROES – SLOG SVENSK REKORD
Måns Zelmerlöv Heroes

Måns Zelmerlöv Heroes – Slår 41 år gammel rekord i det svenske Melodi Grand Prix!

Med en margen på historiske 149 point ned til nummer to, så er Måns Zelmerlöw en suveræn vinder af det svenske Melodi Grand Prix, som blev afviklet lørdag d. 14. marts, oplyser SVT. Den gamle rekord er 49 år gammel, og går tilbage til 1974. Her vandt ABBA med Waterloo, og tog også en sejr. Men “kun” med en margen på 91 point!

9 stk. 12-taller

I det svenske Grand Prix var der 11 internationale juryer, som tildelte Måns Zelmerlöw og ‘Heroes’ 9 stk. 12-taller!!! Og da seerstemmerne tikkede ind, så brød jublen løs. En af forklaringerne på den historiske sejr har været en god koreografi tilsat nogle heftige special effekter!

Conchita Wurst Special Guest

Special Guest i det storslåede show var sidste års vinder af Eurovision Song Contest, Conchita Wurst. Conchita annoncerede på vegne af juryen fra Østrig pointene fra alpelandet mod syd.

De øvrige lande som udgjorde den internationale jury bestod af Armenien, Belgien, Cypern, Estland, Frankrig, Israel, Malta, Holland, Slovenien og England.

Zelmerlöw storfavorit

Måns Zelmerlöw Heroes var i hele ugen op til finalen udråbt som storfavorit. Og det stopper ikke her. Vindersangen ‘Heroes’ spåes en Top 3 placering i Eurovision Song Contest d. 23. maj i Østrig.

Men først skal Måns Zelmerlöw igennem nåleøjet i Semifinale 2, torsdag d. 21. maj.

Stort tillykke til Måns Zelmerlöw med ‘Heroes’ og den historiske Grand Prix sejr med svensk rekord. Men svenskerne skal ikke vide sig sikre på at sejre i Wien. Vi har nemlig Anti Social Media, som vi sender afsted til Østrig!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production