+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MÅNS ZELMERLÖV HEROES – SLOG SVENSK REKORD
Måns Zelmerlöv Heroes

Måns Zelmerlöv Heroes – Slår 41 år gammel rekord i det svenske Melodi Grand Prix!

Med en margen på historiske 149 point ned til nummer to, så er Måns Zelmerlöw en suveræn vinder af det svenske Melodi Grand Prix, som blev afviklet lørdag d. 14. marts, oplyser SVT. Den gamle rekord er 49 år gammel, og går tilbage til 1974. Her vandt ABBA med Waterloo, og tog også en sejr. Men “kun” med en margen på 91 point!

9 stk. 12-taller

I det svenske Grand Prix var der 11 internationale juryer, som tildelte Måns Zelmerlöw og ‘Heroes’ 9 stk. 12-taller!!! Og da seerstemmerne tikkede ind, så brød jublen løs. En af forklaringerne på den historiske sejr har været en god koreografi tilsat nogle heftige special effekter!

Conchita Wurst Special Guest

Special Guest i det storslåede show var sidste års vinder af Eurovision Song Contest, Conchita Wurst. Conchita annoncerede på vegne af juryen fra Østrig pointene fra alpelandet mod syd.

De øvrige lande som udgjorde den internationale jury bestod af Armenien, Belgien, Cypern, Estland, Frankrig, Israel, Malta, Holland, Slovenien og England.

Zelmerlöw storfavorit

Måns Zelmerlöw Heroes var i hele ugen op til finalen udråbt som storfavorit. Og det stopper ikke her. Vindersangen ‘Heroes’ spåes en Top 3 placering i Eurovision Song Contest d. 23. maj i Østrig.

Men først skal Måns Zelmerlöw igennem nåleøjet i Semifinale 2, torsdag d. 21. maj.

Stort tillykke til Måns Zelmerlöw med ‘Heroes’ og den historiske Grand Prix sejr med svensk rekord. Men svenskerne skal ikke vide sig sikre på at sejre i Wien. Vi har nemlig Anti Social Media, som vi sender afsted til Østrig!

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production