+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LUKAS GRAHAM NUMMER ÉT I ENGLAND
lukas graham nummer et i Storbritannien

Lukas Graham nummer ét i England. “7 Years” skaber musikhistorie i England.

De fire friske drenge i det danske succesband Lukas Graham, skriver i disse dage musikhistorie. Det skyldes nummeret “7 Years”, som nu gør kunsten efter et stort Aqua hit.

Første gang siden 1998

For første gang siden 1998 er det lykkedes et dansk musiknavn, at erobre 1. pladsen på den prestigefyldte britiske ‘Singles Chart’.

Det danske band, der har sangeren Lukas Graham Forchhammer i front, indtager nemlig 1. pladsen med nummeret “7 Years”, foran kunstnere som Rihanna og Justin Bieber, oplyser Ritzau.

Aqua gjorde det i 1998

Det er ikke mindre end 18 år siden, at et dansk band sidst formåede, at stryge helt til tops på den britiske hitliste. Det var helt tilbage i 1998, hvor Aqua lå nummer ét med “Turn Back Time”. Den seneste danske Top 10 placering er Alphabeat med hitsinglen “Fascination”, der gik ind som nummer seks.

Milepæl nået på Spotify

Sangen ‘7 Years’ er i øvrigt den første danske sang til at runde 100.000.000 streaminger på musiktjenesten Spotify. Den har været i Top 10 på officielle hitlister i hele 14 lande verden over.

Succesen vil ingen ende tage for de fire drenge i bandet Lukas Graham. De er godt på vej til at slå deres navn fast på det amerikanske marked, og nu er de gået på weekend med en overordentlig god nyhed fra England.

Medvirket i talkshows i USA

Bandet har for nylig optrådt live i både Seth Meyers og Conan O’Briens talkshows i USA, hvilket også har hjulpet til at give opmærksomhed til bandet.

Lukas Graham nummer ét i England med “7 Years” – Kæmpe stort TILLYKKE!

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production