+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LUKAS GRAHAM NUMMER ÉT I ENGLAND
lukas graham nummer et i Storbritannien

Lukas Graham nummer ét i England. “7 Years” skaber musikhistorie i England.

De fire friske drenge i det danske succesband Lukas Graham, skriver i disse dage musikhistorie. Det skyldes nummeret “7 Years”, som nu gør kunsten efter et stort Aqua hit.

Første gang siden 1998

For første gang siden 1998 er det lykkedes et dansk musiknavn, at erobre 1. pladsen på den prestigefyldte britiske ‘Singles Chart’.

Det danske band, der har sangeren Lukas Graham Forchhammer i front, indtager nemlig 1. pladsen med nummeret “7 Years”, foran kunstnere som Rihanna og Justin Bieber, oplyser Ritzau.

Aqua gjorde det i 1998

Det er ikke mindre end 18 år siden, at et dansk band sidst formåede, at stryge helt til tops på den britiske hitliste. Det var helt tilbage i 1998, hvor Aqua lå nummer ét med “Turn Back Time”. Den seneste danske Top 10 placering er Alphabeat med hitsinglen “Fascination”, der gik ind som nummer seks.

Milepæl nået på Spotify

Sangen ‘7 Years’ er i øvrigt den første danske sang til at runde 100.000.000 streaminger på musiktjenesten Spotify. Den har været i Top 10 på officielle hitlister i hele 14 lande verden over.

Succesen vil ingen ende tage for de fire drenge i bandet Lukas Graham. De er godt på vej til at slå deres navn fast på det amerikanske marked, og nu er de gået på weekend med en overordentlig god nyhed fra England.

Medvirket i talkshows i USA

Bandet har for nylig optrådt live i både Seth Meyers og Conan O’Briens talkshows i USA, hvilket også har hjulpet til at give opmærksomhed til bandet.

Lukas Graham nummer ét i England med “7 Years” – Kæmpe stort TILLYKKE!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production