+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LUKAS GRAHAM 2 – UDSENDT I HEMMELIGHED
Lukas Graham 2 Blue album

Lukas Graham 2 – Nyt album overraskede fans!

Det succesfulde danske band Lukas Graham overraskede i tirsdags d. 16. juni deres fans. De annoncerede, at deres længe ventede andet album var på gaden!. Første single er “Strip No More”!

Smuglet ud i butikkerne

Det hele er foregået i nattens mulm og mørke, og albummet blev smuglet ud i butikkerne og op på hylderne, og samtidig gjort tilgængeligt på de danske streamingtjenester og iTunes.

Har taget halvandet år

Det seneste halvandet år har Lukas Graham brugt tiden intensivt, på at skabe opfølgeren til den storsælgende debut fra 2012. Det er sket sammen med sine faste producere, Future Animals og Pilo. Desuden sammen med det amerikanske topnavn, Brody Brown (Cee-Lo Green, Bruno Mars, Mark Ronson m.fl.)  I tirsdags udkom det nye album så i Danmark. Første single er det energiske sommertrack, “Strip No More”.

Folk skal grine, danse og græde

Det nye album indeholder i alt 12 sange. Udover 10 helt nye får man også dobbeltplatin-hittet “Mama Said”, der sidste sommer toppede Airplay Charten i hele fem uger. Der er også en ny version af 2014’s helt store danske hit “Happy Home”, der er streamet mere end 30 millioner gange.

“Målet med dette album er at få folk til at grine, danse og græde – alt sammen inden for én time”, lyder det kort og godt fra Lukas Forchhammer.

Største Danmarkstourné til dato

Samtidigt med albumudgivelsen offentliggjorde bandet også, at de i efteråret drager ud på deres største Danmarks turné til dato. Turnéen kulminerer med en koncert i Forum i København d. 28. november.

Kæmpehits som “Drunk In The Morning”, “Ordinary Things” og “Better Than Yourself” (Criminal Mind Pt. 2), gjorde Lukas Graham til den mest streamede kunstner på Spotify i 2012. Deres debut album solgte 4 x platin, og desuden sikrede Lukas Graham sig en stor pladekontrakt med amerikanske Warner Bros Records.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production