+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LO MISMO EFTERÅRSHIT
lo mismo maitre gims alvaro soler

“Lo Mismo” med Maître Gims og Alvaro Soler kan meget vel blive et af efterårets store hits.

Maître Gims har gang i en helt utrolig karriere. Det hele begyndte i 2002 som medlem af rap kollektivet “Sexion d’Assaut”. Som soloartist har Maître Gims siden 2013 leveret det ene store hit efter det andet hjemme i Frankrig, og har solgt millioner af albums.

Men det stopper ikke her

Med stigende træfsikkerhed er Maître Gims lykkedes med også at komme til tops på hitlister udenfor Frankrig og i ikke fransktalende lande. For eksempel i 2010 med nummeret “Désolé”, som gik Top 20 i Tyskland og udløste en guldplade. I 2013 med “J’me tire”, som nåede Top 10 i Holland. I 2016 stak det af med “Est-ce que tu m’aimes?”. Den strøg helt til tops i Italien, og herhjemme i Danmark blev det til en 4. plads. Her fik mange danskere ørerne op for Maître Gims. Han er født i Congo, og er både sanger og sangskriver.

Nyt hitvåben

Nu affyrer Mester Gims så et nyt hit våben: “Lo Mismo”. Det er en splinterny spansk version af hans seneste No.1 hit i Frankrig og Belgien med titlen “La Même”. Til indspilningen af “Lo Mismo” inviterede Maître Gims ingen ringere end superstar Alvaro Soler til at synge duet i studiet.

Alvaro Soler udtaler i en pressemeddelelse: “Jeg kørte i bil, da jeg første gang hørte sangen i den franske udgave. Hvornår havde jeg tid til at skrive den spanske tekst? Men på trods af et stort arbejdspres bevarede jeg motivationen på grund af energien i sangen.

Gims er en utrolig artist, og det var virkeligt sjovt at lave musikvideoen i Paris. Det bliver bare fantastisk!”, slutter Alvaro Soler.

Diskotek Venus HITTIP

Efter blot at have hørt sangen en enkelt gang, så er der dømt HIT! ingen tvivl om at dette nye samarbejde mellem Maître Gims og Alvaro Soler ganske enkelt ikke kan slå fejl. Der er præcis som Alvaro Soler bemærker masser af energi i “Lo Mismo”. Den vil gå lige i fødderne på alle danseglade folk. Det bliver en sang, som jeg forventer at komme til at spille en masse gange i efteråret. Den vil sikkert også være på min playliste til årets julefrokoster.

Tjek videoen ud herunder.

Musikalske hilsner

Peter Christensen, Diskotek Venus

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production