+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LITTLE MIX SÆLGER BEDRE END COLDPLAY
Little Mix Hair

Little Mix “Hair” – ny single. Den populære pigegruppe sælger flere billetter end Coldplay!

Verdens største pigeband besøgte Danmark tidligere på ugen, hvor de spillede i Falkoner salen i København.

Optrådte for 80.000 mennesker

Sidste weekend optrådte de på Wembley Stadium for 80.000 mennesker  – sammen med blandt andre vores egen danske Lukas Graham!

Little Mix fik den prestigefyldte opgave at åbne showet med ”Hair”.

www.youtube.com/watch

Over 300.000 solgte billetter

”Hair” er nyeste single fra Little Mix, der har fået selskab af den genopstandne og allestedsværende jamaicanske Sean Paul!

Little Mix er tidens største girlband, og de er netop nu i gang med deres ”Get Weird-turné”. Det er den mest indtjenende tour i år i UK med over 300.000 solgte billetter. Det er faktisk flere end blandt andre Coldplay kan sælge!

Salg på over 12 millioner

De slog for alvor slået deres navn fast med hits som DNA, Move , Wings, Black Magic ,Love Me Like You, og senest Secret Love Song.

Little Mix har indtil videre et samlet salg på over 12 millioner, endnu flere streams på YouTube og andre streamingservices, og hele tre #1 singler i UK.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen supporter den nye single ‘Hair’.

Go’ weekend…

www.youtube.com/watch

www.facebook.com/LittleMixOfficial

twitter.com/littlemix

www.instagram.com/littlemix/

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production