+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LISA MARIE PRESLEY ER DØD
Lisa Marie Presley død

Lisa Marie Presley er død.

Uden varsel er Elvis Presleys datter, sanger og sangskriver Lisa Marie Presley pludselig død. Hun blev blot 54 år. Det oplyser hendes mor, Priscilla Presley, til magasinet People.

Det er med et tungt hjerte, at jeg er nødt til at dele den frygtelige nyhed. Min smukke datter, Lisa Marie, har forladt os, skriver Priscilla Presley i en udtalelse til People natten til fredag d. 13. januar (dansk tid).

Det er kun to dage siden, at Lisa Marie Presley var til Golden Globes med sin mor og skuespilleren Austin Butler. Butler spiller hovedrollen i filmen “Elvis”. Den 31-årige Austin Butler vandt prisen for bedste skuespiller som ELVIS – Kongen af rock’n roll.

Arving til Elvis-formue

Lisa Marie Presley blev født i Memphis, Tennessee, den 1. februar 1968. Det skete ni måneder efter forældrenes bryllup. På dette tidspunkt havde hendes far, Elvis Presley, stor succes med mange store hits. Lisa Marie og de mange fans verden over mistede ham desværre under ti år senere. I august 1977 blev Elvis Presley fundet død i sit hjem, Graceland. Niårige Lisa Marie var hjemme, da det skete.

Elvis Presley efterlod en stor arv. Elvis’ far og senere Priscilla Presley blev bestyrere af boet. Som 25-årig var Lisa Marie den eneste tilbageværende arving til Elvis-formuen. Den var på det tidspunkt på omkring 100 millioner dollar.

Udgav tre album

Lisa Marie Presley havde et liv med en del tumult, men også stjernestøv. Hun forsøgte at gå i sin fars fodspor som musiker. Hun fik en smule succes, men langt fra hvad sin berømte far oplevede i hans karriere. Lisa Marie Presley nåede at udgive tre album. Det første kom i 2003 med titlen “To Whom It May Concern”.

Fire forliste ægteskaber

Ved sin død havde hun fire forliste ægteskaber bag sig. De mest spektakulære forhold var hendes 21 måneder lange ægteskab med den afdøde popstjerne Michael Jackson og tre måneders ægteskab med skuespilleren Nicolas Cage. Før ægteskabet med Michael Jackson var hun gift med musikeren Danny Keough i seks år. Med ham fik hun to børn.

Senest i 2006 giftede hun sig med Michael Lockwood. Han spillede guitar i hendes band. To år senere fødte Lisa Marie Presley tvillinger, men ægteskabet holdt ikke. Lisa Marie Presley og Lockwood blev skilt i 2016.
SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production