+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LIS SØRENSEN JULESANG
Lis Sørensen Hvis ikke nu, så hvornår

Lis Sørensen julesang. I alle mine indtil videre 40 år som DJ, har julesange altid været noget særligt. Jeg har altid set frem til årets julefrokoster, hvor julepladerne skal findes frem. Hvert år har det været spændende hvad der kommer af nye julesange. Det har coronaen ikke ændret på her i 2020.

I år er Lis Sørensen den første danske kunstner jeg hører om, som har lavet en ny julesang. Tilmed hendes første nogensinde! Det er en  fortryllende julesang til en ny dansk film, Madklubben! ‘Hvis Ikke Nu, Så Hvornår?’. Det er en smuk og sjælelig julesang, som opfordrer til at leve livet, mens man har det.

“Hvis ikke nu, så hvornår?”, spørger Lis Sørensen i omkvædet på sin nye julesingle. Et spørgsmål, som er den røde tråd i hele sangen. Den handler om den frygt, man kan have for at kaste sig ud i nye ting og leve sit liv fuldt ud.

Lev nu for pokker

I sangen gør Lis Sørensen det klart, at det aldrig er for sent at tage ejerskab over sit liv.

“’Hvis Ikke Nu, Så Hvornår?” er en menneskelig sang om barmhjertighed og næstekærlighed. Man skal række ud til dem, der har brug for dig, og hjælpe dem i deres liv. Men sangen handler også om at række ud til sig selv, og turde leve sit eget liv. Der ligger et klart statement og en opfordring i den. Vi udskyder ofte tingene, men lev nu for pokker! Det er NU!, lyder budskabet fra Lis Sørensen.

Dette budskab bliver på fornemste vis løftet op af et stort arrangement af strygere, bjælder, klokker, og kor. Det hele med Lis’ stemme i centrum som læ i en snestorm. Lis Sørensen ønsker lige så meget selv at forfølge budskabet om, at det aldrig er for sent at leve sit liv.

Jeg føler mig meget forbundet med budskabet og stemningen i sangen. Det håber jeg også, andre vil. Jeg synger den lige så meget til mig selv: ”Hvis Ikke Nu, Så Hvornår, Hvis Ikke Her Så Hvor?”, lyder det fra Lis Sørensen.

En helt særlig jul

Selv holder Lis Sørensen meget af juletiden, og den eftertænksomhed og taknemmelighed, der ofte følger med. Det er en tid, hvor man glæder sig over at være sammen med familien. Men samtidig giver sig selv lov til at savne dem, som ikke længere er her, dem man har mistet. En tid, hvor man både er tilbageskuende men også kigger fremad. Det perspektiv indrammer ‘Hvis Ikke Nu, Så Hvornår?’ smukt, når Lis Sørensen synger. Hvor er de drømme, vi drømte, der blev? Til alle dem der tvivler og tror, hvis ikke nu, så hvornår?

Ligesom det meste andet af 2020, bliver julen i år også speciel. ‘Hvis Ikke Nu, Så Hvornår?’ synger Lis Sørensen. ”Den her jul bliver en helt ny jul, for stjernerne står så anderledes i år”. Hun håber, at folk med sangen vil tænke over, hvad julen egentlig betyder. Hvad vi i år 2020 kan bruge den til! Selv mener hun, at vi har brug for mere nærvær, mere næstekærlighed, og mere omtanke. For andre og for os selv.

Det er aldrig for sent

Lis Sørensen har længe haft ønsket om at skrive en julesang, men har aldrig fundet frem til den helt rigtige. Da muligheden bød sig med den kommende film, Madklubben, blev Lis Sørensen derfor meget begejstret. For hende har det givet en ekstra dimension at skrive sangen til levende billeder. Spørger man Nina Lyng, producer på Madklubben, har Lis Sørensen ramt filmens tematik og handling fuldstændig præcist.

“Vi synes virkelig, Lis har ramt nerven, energien og hjerterummet i filmen spot on! Med titlen ‘Hvis Ikke Nu, Så Hvornår?’ spiller hun genialt ind i hele vores præmis. Det er aldrig for sent at være modig og leve livet, mens man kan. NU!

Madklubben handler om tre modne kvinder. Efter en fælles tur til Syditalien indser de, at livet bliver ved med at overraske. Gennem deres venskab genfinder og realiserer de sig selv på ny. De svarer på den måde på Lis’ spørgsmål: Det er aldrig for sent at leve livet og opleve noget nyt.

‘Hvis Ikke Nu, Så Hvornår? er skrevet af Lis Sørensen og Elisabeth G Nielsen. Musikken er komponeret af Lis Sørensen og produceret af Sylvester Sivertsen (Sly).

Peter, Diskotek Venus

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production