+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LIAM GALLAGHER – WALL OF GLASS
Liam Gallagher Wall of glass

Liam Gallagher – Wall Of Glass varmer op til debutalbum med frontmanden fra Oasis. ‘Wall Of Glass’ er for kort tid siden blevet udgivet i UK. Nu er turen også kommet til Danmark.

‘Wall Of Glass’ er en smagsprøve på studiealbummet ‘As You Were’, der forventes udsendt til oktober. ‘Wall Of Glass’ har også netop haft premiere hos Radio 1 som MistaJam’s Hottest Record In The World.

Billetter revet væk

Der har været en del rygter og spekulationer. Men først i sidste uge løftede Oasis’ ikoniske frontmand Liam Gallagher sløret for hans første solosingle ‘Wall Of Glass’. Samtidig gjorde han 30 sekunder af ‘Wall Of Glass’ tilgængelig på Spotify under anagrammet Ha Illegal Gram. Billetter til fire koncerter i England og Irland blev sat til salg, og var hurtigt revet væk!

Den første af de fire koncerter foregår i morgen, lørdag d. 10. juni i Olympia Theatre i Dublin. På søndag giver Liam Gallagher koncert i Glasgow.

Hjem til støttekoncert

I forbindelse med koncerterne vendte Liam Gallagher hjem til Manchester for at spille den 30. maj. Al overskud blev doneret til ‘We Love Manchester Emergency Fund’. Den støtter ofre og pårørende for terrorangrebet under Ariana Grande-koncerten.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production