+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LEWIS CAPALDI ER NY STREAMING KONGE I UK
Lewis Capaldi ny streaming konge i uk

Lewis Capaldi er streaming konge, og har skrevet engelsk hitliste historie med sangen ‘Someone You Loved’. Dermed er Ed Sheeran væltet af tronen med ‘Shape Of You’. Det oplyser The Official Chart, som i denne tid kan fejre 70 års jubilæum med singlehitlisten.

JEG ER STREAMING KONGEN

Hør lige her…The Beatles, Drake, Metallica, The Eagles, Michael Jackson, bare rolig drenge, no hard feelings! Jeg blev bare nødt til at tage den her. Gå et skridt tilbage, og lad far her styre skibet nu, ok! Sådan lyder det kækt fra Capaldi efter at ‘Someone You Loved’ har sat ny streaming rekord. Sangen har været streamet helt vilde 562 millioner gange i Storbritannien, når man lægger både lyd og video afspilninger sammen.

“Jeg er streaming-kongen i Storbritannien! “Tak, det er en meget stor anerkendelse, som jeg nu vil bære resten af mit liv! Eller indtil Ed Sheeran udgiver sit næste album.

BEDRE SENT END ALDRIG

Selvironien hos den skotske sing-a-song writer fejler ikke noget, ovenpå den glade nyhed om ‘Someone You Loved’. Den var i første gang blot nummer 100 på The Official Singles Chart tilbage i november 2018. Derfra gik det dog stille og roligt opad hitlisten de kommende måneder. Det blev ikke før i marts 2019 at ‘Someone You Loved’ strøg helt til tops, og var faktisk nummer ét i flotte 7 uger i streg. Nu er Lewis Capaldi streaming konge i Storbritannien – bedre sent end aldrig – med sangen ‘Someone You Loved’, stort TILLYKKE!

TAK TIL ED SHEERAN

‘Someone You Loved’ skubber den tidligere rekordholder Ed Sheeran ned på andenpladsen på all-time streaming listen med kæmpehittet ‘Shape Of You’ fra 2017. Og Ed Sheeran ryger yderligere en placering tilbage med juleetteren Perfect fra 2017, som nu er den tredje mest streamede sang i Storbritannien.

Ed er lige som en bror for mig, han har været min mentor. Han har lagt armen om mig og sagt: Det skal nok gå! Han gav os den ære, at lade os være supportere til hans afslutningsshows på Divide tourneen. Ed har været intet mindre end gavmild og smuk, i en musikindustri som konstant forandrer sig.

Og til de som håber på at opnå samme succes som Capaldi, har han et godt råd:

Når livet kaster en forhindring i vejen for dig, når du er nede i snavset, når din familie har vendt dig ryggen, så vil jeg have dig til at gå dybt ned i dig selv. Gå dybt, dybt ned til det dybeste punkt i dit hjerte og din sjæl og sig til dig selv: JEG KLARER DET! Det er det, jeg vil have dig til at gøre!

Der er kun én konge i byen, og hans navn er Lewis Capaldi!

Hvis du har lyst til at tjekke hvem der ligger på Top 200 listen over mest streamede kunstnere i Storbritannien, så tjek dette link ud Top 200 All-time Most-streamed Songs, fra the Official Charts Company i anledning af fejringen af The Official Singles Chart 70 års jubilæum.

Herfra skal der også lyde et kæmpe stort TILLYKKE til Lewis Capaldi med den nye titel som konge af streaming i Storbritannien, sejt og godt gået!

Peter, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production