+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LEANN RIMES – THE STORY – NY SINGLE
LeAnn Rimes The Story

 LeAnn Rimes “The Story” – Ny single.

Du kender hende helt sikkert for ”Can’t Fight The Moonlight” og ”How Do I Live”. Nu er den populære sangerinde tilbage med ny musik i nye rammer, efter at hun har signet med selskabet RCA UK.

Forbillede for Taylor Swift

LeAnn Rimes er bredt anerkendt for hendes utrolige vokal. Hun var om nogen, det store forbillede for bl.a. Taylor Swift m.fl. Nu er Rimes aktuel med en ny single ”The Story”. Den er forløber for et nyt album “Remnants”, der kommer senere på året.

Tæt på hitlisterekord i US

Rimes’ karriere har foreløbig budt på et samlet salg på over 44 millioner, 2 Grammy-awards, 12 Billboard Music Awards m.m.

”How Do I Live” er på fjerdepladsen på Billboards liste ”Greatest Hits Of All Time: Hot 100 Chart”. Det er sangen, som har været næstflest uger på Billboard Hot 100.

Imponerende hitliste placeringer

15 af LeAnn Rimes’ tidligere singler er alle gået Top 10 i USA, og ”Can’t Fight The Moonlight” nåede til tops i både USA og 10 andre lande – bl.a. Danmark.

www.facebook.com/leannrimesmusic/

twitter.com/leannrimes

www.instagram.com/leannrimes/

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production