+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LARS LILHOLT OG TØRFISK TIL FØDSELSDAG
Lars Lilholt og Tørfisk til fødselsdag

Lars Lilholt og Tørfisk var med til at fejre fødselsdag for Diskotek Venus transporter.

I fredags d. 8. juli under turen til Grollefesten i Marstal på Ærø, gik det pludselig op for DJ Peter Christensen, at diskotekets transporter med kælenavnet “Fedesen” havde 28 års fødselsdag.

Fejret af Lilholt og Tørfisk

Inden hjemturen fra Ærø var DJ Peter Christensen derfor inde i SuperBrugsen i Marstal. Der blev købt flag med henblik på at fejre “Fedesens” fødselsdag til Øster Hurup Sommerkoncert d. 9. juli.

Her mødte Peter de gode venner Lars Lilholt og Tørfisk. De var helt klar til at fejre den hårdt arbejdende og seje “Fedesen”. Den har i rigtig mange været en trofast følgesvend og transporter for Diskotek Venus.

Første diskoteksbil købt i 1984

DJ Peter Christensen fik i starten transporteret det mobile diskoteksudstyr af sin far. Det var med højttalere på bagsædet af bilen, og bagagerummet fyldt til randen. Kørekortet var endnu ikke i hus, før købet af en brugt Mercedes 207 D, blev gjort i 1984. Diskotek Venus havde vokseværk, og det krævede en større transporter.

Fantastisk spritny bil

DJ Peter Christensen begyndte også at være speaker og DJ for den daværende stuntmand Erik W. Pedersen. Det gik blandt andet vildt for sig i juni 1987. Foran mere end 20.000 mennesker stod DJ Peter Christensen på taget af Holstebrohallen. Samtidig sprang Erik W. Pederson op på taget på en motocross cykel.

Erik W. Pedersen skulle i 1988 have udskiftet sin egen transporter, og fik et godt tilbud. Ved at købe to nye Mercedes 409 D transportere kunne han få rabat.

Derfor slog DJ Peter Christensen til, og på den måde fik Diskotek Venus i 1988 en spritny og topmoderne diskoteksbil. Den har været fantastisk at køre i gennem alle årene, og har været utrolig stabil.

Nu er “Fedesen” blevet 28 år. Det blev fejret med manér af både Lars Lilholt og Tørfisk…HIP HIP HURRA….

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production