+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LARS LILHOLT OG TØRFISK TIL FØDSELSDAG
Lars Lilholt og Tørfisk til fødselsdag

Lars Lilholt og Tørfisk var med til at fejre fødselsdag for Diskotek Venus transporter.

I fredags d. 8. juli under turen til Grollefesten i Marstal på Ærø, gik det pludselig op for DJ Peter Christensen, at diskotekets transporter med kælenavnet “Fedesen” havde 28 års fødselsdag.

Fejret af Lilholt og Tørfisk

Inden hjemturen fra Ærø var DJ Peter Christensen derfor inde i SuperBrugsen i Marstal. Der blev købt flag med henblik på at fejre “Fedesens” fødselsdag til Øster Hurup Sommerkoncert d. 9. juli.

Her mødte Peter de gode venner Lars Lilholt og Tørfisk. De var helt klar til at fejre den hårdt arbejdende og seje “Fedesen”. Den har i rigtig mange været en trofast følgesvend og transporter for Diskotek Venus.

Første diskoteksbil købt i 1984

DJ Peter Christensen fik i starten transporteret det mobile diskoteksudstyr af sin far. Det var med højttalere på bagsædet af bilen, og bagagerummet fyldt til randen. Kørekortet var endnu ikke i hus, før købet af en brugt Mercedes 207 D, blev gjort i 1984. Diskotek Venus havde vokseværk, og det krævede en større transporter.

Fantastisk spritny bil

DJ Peter Christensen begyndte også at være speaker og DJ for den daværende stuntmand Erik W. Pedersen. Det gik blandt andet vildt for sig i juni 1987. Foran mere end 20.000 mennesker stod DJ Peter Christensen på taget af Holstebrohallen. Samtidig sprang Erik W. Pederson op på taget på en motocross cykel.

Erik W. Pedersen skulle i 1988 have udskiftet sin egen transporter, og fik et godt tilbud. Ved at købe to nye Mercedes 409 D transportere kunne han få rabat.

Derfor slog DJ Peter Christensen til, og på den måde fik Diskotek Venus i 1988 en spritny og topmoderne diskoteksbil. Den har været fantastisk at køre i gennem alle årene, og har været utrolig stabil.

Nu er “Fedesen” blevet 28 år. Det blev fejret med manér af både Lars Lilholt og Tørfisk…HIP HIP HURRA….

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production