+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LADBABY TANGERER BEATLES REKORD
LadBaby tangerer beatles rekord

LadBaby tangerer Beatles rekord, og er for 4. år i træk nummer ét på singlehitlisten i juleugen i Storbritannien. Der er traditionen tro altid spænding om hvem der løber med den prestige fyldte 1. plads på den britiske singlehitliste i Julen. I år er absolut ingen undtagelse! Jeg troede personligt på, at Elton John og Ed Sheeran ville køre den sikkert i mål med deres fælles julesingle – Merry Christmas. Jeg tog fejl, men alligevel blev Elton John og Ed Sheeran nummer ét! Forvirret så læs videre.

Første gang i 70 år

Der skete nemlig det i starten af juleugen at Youtuberen LadBaby udsendte julesinglen ‘Sausage Rolls For Everyone’. Med et samlet salgstal på 136.000 var den prestigefyldte 1. plads i Julen 2021 en kendsgerning. Og for første gang i de 70 år der har været en officiel singlehitliste i England, så er det første gang at nogen har præsteret at ligge nummer ét i Julen fire år i streg!!! LadBaby tangerer Beatles rekord, som tilbage i 60’erne også opnåede fire førstepladser i julen.

LadBaby vælter udover The Beatles også Spice Girls af tronen, som tidligere har præsteret at ligge nummer ét tre år i træk. Men hvem gemmer sig egentlig bag navnet LadBaby? Det gør Youtuberen Mark Hoyle og hans kone Roxanne. De har over syv millioner følgere på Youtube, Facebook og Instagram. Her fortæller de om livet som forældre, og dermed store udgifter på børnekontoen. I den forbindelse har Mark Hoyle blandt andet vist hvordan en boks til værktøj blev til en madkasse.

Parodier på store hits til velgørenhed

Mark og Roxanne er på ingen måde kendte musikere. I 2018 startede Juleeventyret med, at de lavede en støttesingle til fordel for ‘The Trussell Trust’ som driver en række fødevarecentraler for nødlidende i England. Singlen var en parodi på Starship hittet ‘We Built This City’. Den blev i LadBaby versionen til ‘We Built This City On Sausage Rolls’. Den gik direkte ind som nummer ét på den britiske singlehitliste i Julen 2018. Det var første gang at engelske Youtubere indtog 1. pladsen på singlehitlisten. Det var ellers Ava Max med ‘Sweet But Psycho’ som lå til at tage 1. pladsen i julen.

Og med millioner af følgere på de sociale medier, så lykkedes det at gentage succesen året efter med singlen ‘I Love Sausage Rolls’. Singlecoveret har lige linjer til albummet ‘Abbey Road’ fra The Beatles. Sidste år tog familien Hoyle 80’er hittet ‘Don’t Stop Believin” med gruppen Journey til nye højder. De blev atter engang nummer ét på den britiske singlehitliste i juledagene.

Elton John og Ed Sheeran alligevel nummer ét!

At de sociale medier har stor magt understreges af, at LadBaby nu har skrevet britisk hitliste historie. For 4. år i træk er LadBaby løbet med den eftertragtede 1. plads på den britiske singlehitliste i Julen. Det er sket for næsen af Elton John og Ed Sheeran med deres julesang ‘Merry Chritmas’…og dog! LadBaby havde måske indset, at konkurrencen ville blive for stor. Derfor medvirker både Elton John og Ed Sheeran på den nye julesingle ‘Sausage Rolls For Everyone’. Så på den måde endte de herrer alligevel med en 1. plads i julen, men sammen med LadBaby.

Kan LadBaby mon blive ved og score Jule Etteren i Storbritannien til Julen 2022 for femte gang i streg? I så fald slår de endegyldigt The Beatles!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production