+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
LADBABY SLÅR BEATLES REKORD MED FOOD AID
LadBaby slår Beatles

LadBaby slår Beatles rekord, og er for 5. år i træk nummer ét på Julehitlisten i UK. LadBaby har dermed slået The Beatles med flest førstepladser på singlehitlisten i juleugen og skrevet britisk hitlistehistorie. Tilmed er LadBaby’s fem førstepladser i streg. Kæmpe stort TILLYKKE herfra Danmark!

Siden 1967 eller i 54 år havde The Beatles indtil sidste år rekorden med fire førstepladser på den prestigefyldte britiske singlehitliste i juledagene. Den rekord blev sidste år tangeret af gruppen LadBaby. Det skete med opbakning fra de herrer Sir Elton John og Ed Sheeran på nummeret “Sausage Rolls For Everyone”.

SKARP KONKURRENCE

At LadBaby slår Beatles rekord skyldes udgivelsen af singlen “Food Aid”. Med 65.000 solgte enheder blev “Food Aid” den hurtigst sælgende single i hele 2022, oplyser Official Charts. “Food Aid” er en omskrivning af juleklassikeren “Do They Know It’s Christmas” fra 1984. I den nye version får LadBaby hjælp af den kendte britiske TV-vært Martin Lewis. Han bestyrer et program om hvordan briterne kan spare penge.

Der var dog kamp til stregen. Juleklassikeren “Last Christmas” med Wham som var nummer ét i sidste uge, var med i opløbet. Men da virkelig gjaldt blev Wham slået på målstregen af LadBaby. Rigtig mange havde også et godt øre til gruppen Sidemen. De kom ind på 3. pladsen med “Christmas Drillings”. Det skete efter en vild optur henover ugen fra en 16. plads.

VELGØRENHED

I stil med de foregåenede års singleudgivelser går pengene fra salget af “Food Aid” til at støtte nødlidende briter gennem The Trussell Trust. Trussell Trust er en NGO og velgørenhedsorganisation, der arbejder for at stoppe behovet for fødevarebanker i Storbritannien. Det støtter et netværk af over 1.200 fødevarebankcentre. De sørger for nødmad, medfølelse og praktisk støtte til mennesker i krise.

LadBaby består af ægteparret Mark og Roxanne Hoyle. Mark Hoyle er blevet kendt på de sociale medier og for sine blogindlæg om at være far. Det hele begyndte, da Mark skulle være far for første gang i 2016. Her kom  sønnen Phoenix kom til verden. Under Roxannes graviditet oprettede Mark Bloggen “LadBaby”. På daglig basis begyndte han at skrive om faderrollen og om den nye dagligdag med en lille ny i familien.

OVER 1 MILLION ABONNENTER PÅ YOUTUBE

Det greb om sig, og blev udvidet med en profil på både Facebook, Youtube og Instagram. I slutningen af 2020 havde LadBaby over 1 million abonnenter på Youtube. Hertil skal lægges over 6 millioner følgere på Facebook og Instagram. Videoerne som uploades på Facebook og Youtube omhandler gode råd og sparetips til børnefamilier. F. eks. gik en video om at bruge en værktøjsboks til madkasse viralt.

I 2018 fik LadBaby deres første Juleetter med en omskrivning af “We Built This City” med gruppen Starship. I den omskrevne version blev titlen til “We Built This City On Sausage Rolls”. Succesen var ikke til at tage fejl af. Ava Max med “Sweet But Psycho” måtte vige for LadBaby, som gik direkte ind på førstepladsen!

GLÆDELIG JUL

Sådan var det også med singleudgivelserne de følgende år. Nu er LadBaby så igen gået direkte ind som nummer ét på den britiske singlehitliste i juleugen. Dermed er The Beatles rekord med flest førstepladser på den britiske singlehitliste i juledagene endegyldigt blevet slået.

Tilbage er der kun at ønske alle jer som læser med her en Glædelig Jul.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production