+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER
Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder!

Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev sat. Mest overrasket var uden tvivl messechef Lars Søndergaard fra Messe C. Det vender vi tilbage til.

Første pige nogensinde til DM i kloakarbejde

Hvis den helt spæde start tælles med, så var det 10. gang, at Kloakmessen blev afholdt. I Messe C har Kloakmessen nu været afholdt seks gange. For første gang, og længe ventet, så var der en pige med i deltagerfeltet ved DM i Kloakarbejde 2024. Det var Julie Ziersen, som havde taget turen fra København til Messe C for at vise flaget. Kæmpe respekt for at stille op i denne mandsdominerede verden.

Fantastisk DM i Kloakarbejde

Det gik fantastisk på Dag 1 med afvikling af de to indledende runder ved DM i Kloakarbejde. Også rundt om på selve Kloakmessen var der masser af gæster. I takt med at regnen symptomatisk væltede ned fredag formiddag, var køen for at komme ind til Kloakmessen 2024 tilsvarende endnu større end om torsdagen. En udstiller gik så langt at sammenligne indgangen med at vælte hegnet til Roskilde Festival!

Indenfor i Messe C’s største messehal på 14.000 kvadratmeter gik starten præcis kl. 8.50 til finalen ved DM i Kloakarbejde. Der blev kæmpet hos både de uddannede kloakmestre og elever om at få lov at kalde sig DM Vinder. Blandt Kloakmestrene blev det Jesper Kure fra firmaet JP Struktør, som endte med at tage sejren. Sammenlagt var han også den deltager med flest point. Det gav oveni de i forvejen mange præmier også en pladevibrator…TILLYKKE! Hos eleverne blev Tobias Bach Rasmussen fra Learnmark Horsens udråbt som vinder af DM i Kloakarbejde 2024. Men det vil faktisk være på sin plads at hylde samtlige deltagere. Det var bare fantastisk at se, hvordan der blev givet gas i sandkasserne i DM området.

Første vilde rekord

Der var som nævnt massiv kø for at komme ind til Kloakmessen 2024, specielt om fredagen. Formand for Danske Kloakmestre Flemming Geipel meldte om masser af gæster rundt om på de forskellige stande. Derfor var der lagt op til at slå publikumsrekorden fra 2022. Med godt 4300 gæster endte det med at smadre rekorden fra 2022!!!

Anden vilde rekord

Messechef Lars Søndergaard fra Messe C har været med til at arrangere messer i Fredericia i mange år. Han er derfor vant til lidt af hvert. MEN – han har dog ALDRIG oplevet en messe udvikle sig så eksplosivt, som tilfældet har været med Kloakmessen. Der har været en stigning i besøgstallet på vilde 36 procent i forhold til 2022!

Alle har del i successen

Vi har været super glade og taknemmelige for at DJ og speaker Peter Christensen endnu engang har hjulpet med afviklingen af DM i Kloakarbejde. Peter sørger hver gang på bedste vis for at kommentere på hvad der sker i DM området. Han er også dygtig til at interviewe deltagere og dommere, og bidrager med højt humør og indlevelse ved præmieoverrækkelsen, lyder det fra formand for Danske Kloakmestre, Flemming Geipel. Tilsat den gode musik som han også leverer i løbet af de to messedage, så har Peter Christensen sin andel af den store succes ved Kloakmessen 2024. Og sådan kan det siges om alle involverede parter. Der er blevet lagt et kæmpe stykke arbejde i at få hele Kloakmessen 2024 til at gå op i en højere enhed. Så TAK til alle, slutter Flemming Geipel.

På gensyn til Kloakmessen d. 29. og 30. januar 2026…!

Vil du se billeder, så klik på linket herunder til Diskotek Venus Facebookside, hvor der er billeder i opslaget fra Kloakmessen 2024.

 

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
MELODI GRAND PRIX 2024 DELTAGERE

MELODI GRAND PRIX 2024 DELTAGERE

Melodi Grand Prix 2024 deltagere DR har afsløret Melodi Grand Prix 2024 deltagere. Målet er klart - Danmark skal i år i Eurovision finalen. DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus har på vanlig vis lyttet alle de otte nye Grand Prix sange igennem. Og i dette nyheds...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production