+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER
Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder!

Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev sat. Mest overrasket var uden tvivl messechef Lars Søndergaard fra Messe C. Det vender vi tilbage til.

Første pige nogensinde til DM i kloakarbejde

Hvis den helt spæde start tælles med, så var det 10. gang, at Kloakmessen blev afholdt. I Messe C har Kloakmessen nu været afholdt seks gange. For første gang, og længe ventet, så var der en pige med i deltagerfeltet ved DM i Kloakarbejde 2024. Det var Julie Ziersen, som havde taget turen fra København til Messe C for at vise flaget. Kæmpe respekt for at stille op i denne mandsdominerede verden.

Fantastisk DM i Kloakarbejde

Det gik fantastisk på Dag 1 med afvikling af de to indledende runder ved DM i Kloakarbejde. Også rundt om på selve Kloakmessen var der masser af gæster. I takt med at regnen symptomatisk væltede ned fredag formiddag, var køen for at komme ind til Kloakmessen 2024 tilsvarende endnu større end om torsdagen. En udstiller gik så langt at sammenligne indgangen med at vælte hegnet til Roskilde Festival!

Indenfor i Messe C’s største messehal på 14.000 kvadratmeter gik starten præcis kl. 8.50 til finalen ved DM i Kloakarbejde. Der blev kæmpet hos både de uddannede kloakmestre og elever om at få lov at kalde sig DM Vinder. Blandt Kloakmestrene blev det Jesper Kure fra firmaet JP Struktør, som endte med at tage sejren. Sammenlagt var han også den deltager med flest point. Det gav oveni de i forvejen mange præmier også en pladevibrator…TILLYKKE! Hos eleverne blev Tobias Bach Rasmussen fra Learnmark Horsens udråbt som vinder af DM i Kloakarbejde 2024. Men det vil faktisk være på sin plads at hylde samtlige deltagere. Det var bare fantastisk at se, hvordan der blev givet gas i sandkasserne i DM området.

Første vilde rekord

Der var som nævnt massiv kø for at komme ind til Kloakmessen 2024, specielt om fredagen. Formand for Danske Kloakmestre Flemming Geipel meldte om masser af gæster rundt om på de forskellige stande. Derfor var der lagt op til at slå publikumsrekorden fra 2022. Med godt 4300 gæster endte det med at smadre rekorden fra 2022!!!

Anden vilde rekord

Messechef Lars Søndergaard fra Messe C har været med til at arrangere messer i Fredericia i mange år. Han er derfor vant til lidt af hvert. MEN – han har dog ALDRIG oplevet en messe udvikle sig så eksplosivt, som tilfældet har været med Kloakmessen. Der har været en stigning i besøgstallet på vilde 36 procent i forhold til 2022!

Alle har del i successen

Vi har været super glade og taknemmelige for at DJ og speaker Peter Christensen endnu engang har hjulpet med afviklingen af DM i Kloakarbejde. Peter sørger hver gang på bedste vis for at kommentere på hvad der sker i DM området. Han er også dygtig til at interviewe deltagere og dommere, og bidrager med højt humør og indlevelse ved præmieoverrækkelsen, lyder det fra formand for Danske Kloakmestre, Flemming Geipel. Tilsat den gode musik som han også leverer i løbet af de to messedage, så har Peter Christensen sin andel af den store succes ved Kloakmessen 2024. Og sådan kan det siges om alle involverede parter. Der er blevet lagt et kæmpe stykke arbejde i at få hele Kloakmessen 2024 til at gå op i en højere enhed. Så TAK til alle, slutter Flemming Geipel.

På gensyn til Kloakmessen d. 29. og 30. januar 2026…!

Vil du se billeder, så klik på linket herunder til Diskotek Venus Facebookside, hvor der er billeder i opslaget fra Kloakmessen 2024.

 

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production