+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSENS SANGE LEVER FORTSAT
Kim Larsens sange lever videre efter hans død

For et år siden, søndag d. 30. september 2018, troede de fleste at Kim Larsen var i bedring. Han havde tidligere fået konstateret prostatakræft, og var kommet i behandling. Sandheden var desværre en anden. Jeg blev chokeret, da nyheden tikkede ind om Kim Larsens død. Men Kim Larsens sange fortsætter livet efter hans død. 

Kim Larsen på playlisten

Et år er gået! Jeg kan konstatere, at Kim Larsens sange i modsætning til ham selv er levende, og har det fortræffeligt. Fra min første tid som DJ i 1980, har Kim Larsens sange været på playlisten ved mange fester og events, hvor jeg har været DJ.

Legendarisk LP og film

I aftes viste TV 2 den legendariske film ‘Midt Om Natten’ fra 1984 (LP’en er fra 1983). Foruden at være en god film, så indeholder lydsporet til ‘Midt Om Natten’ nogle af de allerstørste Kim Larsen sange. Sange som jeg i det forgangne år efter Kim Larsens død er fortsat med at spille. Og der har været mange ønsker fra publikum. LP’en ‘Midt Om Natten’ er fortsat til dato den mest solgte i Danmark.

Ved flere fester i månederne efter Kim Larsens død har jeg spillet op mod en halv time i træk med udelukkende Kim Larsen sange. Kim Larsen leverede en perlerække af hits, specielt i 80’erne. De vil fortsætte med at være en del af musikken til de næste mange fester og events, hvor jeg er DJ. Det ligger helt fast!

Kopiband retter ind

Et af landets kopibands som fortolker Kim Larsens sange er ‘Peter & De Andre Kopier’. Jeg spillede omkring 1994 sammen med dem til en stor reception eller *rockception’. Det var hos Danglas i Viborg. ‘Peter & De Andre Kopier’ spillede på en stor åben blokvogn med mig placeret lige ved siden af. Allerede dengang havde de set potentialet i Kim Larsens sange. Efter Kim Larsens død har de valgt at ændre i arrangementet af Kim Larsens sange. De vil gå fra nogle lidt mere frie fortolkninger til respektfulde kopier af Kim Larsens sange, fortæller forsanger Peter Molzen til DR.

Samarbejde med mest originale kopi

Det tætteste man kommer den originale Kim Larsen er angiveligt Kim Larsen Jam med Peter Philipsen som forsanger. Han omgiver sig med nogle af medlemmerne fra tiden med Kim Larsen & Bellami. Det kan høres. Jeg havde tidligere i år fornøjelsen at lave et totalt UDSOLGT halbal med Kim Larsen Jam i Stouby Hallen ved Vejle. Det var en overvældende succes, som vi forsøger at gentage næste år, lørdag d. 29. februar.

Kim Larsen er her ikke mere – Men Kim Larsens sange fortsætter livet efter hans død. Til gavn og glæde ved mange af de kommende fester og events som jeg og Diskotek Venus kommer rundt til – Stol trygt på det!

Minderige hilsner

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production