+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN SANGE FRA FØRSTE SAL – SIDSTE TUR
Kim Larsen sange fra første sal

Kim Larsen ‘Sange Fra Første Sal – Sidste album fra Danmarks største spillemand!

Kim Larsen fans over det ganske land holder sig sikkert vågne til et stykke over midnat. Til midnat udkommer 12 helt nye sange på de fleste streamingtjenester. Danmarks største spillemand gennem tiderne – Kim Larsen udkommer med sine sidste sange, oplyser pladeselskabet Warner.

Hjælp fra sønnen Hjalmer

De 12 nye sange er indspillet henover sidste forår og sommer. Det er sket med hjælp fra sønnen Hjalmer og hans manager Jørn Jeppesen. Alle optagelser er foregået i Kim Larsens hjemmestudie i lejligheden på første sal i Odense.

Første sal er netop også en del af titlen på det nye Kim Larsen album “Sange Fra Første Sal”. Et album hvor Larsen har stået for det hele. Lige fra sangskrivning og til hvordan albummet skulle indspilles ned til den mindste detalje.

Nåede ikke udgivelsen

Kim Larsen lyttede det hele igennem. Han godkendte de rette mix af sangene, rækkefølgen på albummet, coverbillederne, osv. Det eneste som han ikke nåede at komme ind over var selve udgivelsen. Det er det, som vi nu gør for ham, lyder det i pressemeddelelsen fra Warner. Billedet som pryder forsiden af det nye album er med trioen Kim, Hjalmer og Jørn. Det er foreviget af Kim Larsens hustru Liselotte Kløvborg.

Den 30. september sidste år gik de fleste rundt i den tro, at Kim Larsen var på vej til at komme sig ovenpå en behandling for prostata kræft. Men sådan var det ikke! Kim Larsen sov stille ind med den nærmeste familie omkring sig.

Heldig spillemand

Kim Larsen var ikke meget for at blive kaldt nationalskjald og Danmarks største spillemand, udtalte han i 2003 til Berlingske. Man er spillemand, og så er det det! Hvis så folk kan lide den musik man spiller, så er man bare en heldig spillemand, lød det dengang fra Kim Larsen.

Tracklisten fra det nye album:

Den Store Dag

En Brøkdel Af Et Sekund

Charlie

Fætter Fritz

Wunderkind

Sommer

Brønshøj-Husum Ungdomsklub

Frakken

Dagens Mand

Miss Måneskin

Koppen Med Den Skårede Hank

Nu Dufter Tjørnen

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production