+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN SANGE FRA FØRSTE SAL – SIDSTE TUR
Kim Larsen sange fra første sal

Kim Larsen ‘Sange Fra Første Sal – Sidste album fra Danmarks største spillemand!

Kim Larsen fans over det ganske land holder sig sikkert vågne til et stykke over midnat. Til midnat udkommer 12 helt nye sange på de fleste streamingtjenester. Danmarks største spillemand gennem tiderne – Kim Larsen udkommer med sine sidste sange, oplyser pladeselskabet Warner.

Hjælp fra sønnen Hjalmer

De 12 nye sange er indspillet henover sidste forår og sommer. Det er sket med hjælp fra sønnen Hjalmer og hans manager Jørn Jeppesen. Alle optagelser er foregået i Kim Larsens hjemmestudie i lejligheden på første sal i Odense.

Første sal er netop også en del af titlen på det nye Kim Larsen album “Sange Fra Første Sal”. Et album hvor Larsen har stået for det hele. Lige fra sangskrivning og til hvordan albummet skulle indspilles ned til den mindste detalje.

Nåede ikke udgivelsen

Kim Larsen lyttede det hele igennem. Han godkendte de rette mix af sangene, rækkefølgen på albummet, coverbillederne, osv. Det eneste som han ikke nåede at komme ind over var selve udgivelsen. Det er det, som vi nu gør for ham, lyder det i pressemeddelelsen fra Warner. Billedet som pryder forsiden af det nye album er med trioen Kim, Hjalmer og Jørn. Det er foreviget af Kim Larsens hustru Liselotte Kløvborg.

Den 30. september sidste år gik de fleste rundt i den tro, at Kim Larsen var på vej til at komme sig ovenpå en behandling for prostata kræft. Men sådan var det ikke! Kim Larsen sov stille ind med den nærmeste familie omkring sig.

Heldig spillemand

Kim Larsen var ikke meget for at blive kaldt nationalskjald og Danmarks største spillemand, udtalte han i 2003 til Berlingske. Man er spillemand, og så er det det! Hvis så folk kan lide den musik man spiller, så er man bare en heldig spillemand, lød det dengang fra Kim Larsen.

Tracklisten fra det nye album:

Den Store Dag

En Brøkdel Af Et Sekund

Charlie

Fætter Fritz

Wunderkind

Sommer

Brønshøj-Husum Ungdomsklub

Frakken

Dagens Mand

Miss Måneskin

Koppen Med Den Skårede Hank

Nu Dufter Tjørnen

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production