+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN MINDEKONCERT
Kim Larsen mindekoncert

Kim Larsen Mindekoncert – Danskerne sagde farvel til Danmarks største spillemand.

Mindekoncerten for Kim Larsen blev på én gang både bevægende, festligt, imponerende og vemodigt. Mindekoncerten fandt sted søndag aften på Rådhuspladsen i København.

Over en million tv-seere

1,4 millioner tv-seere så med, da der blev taget en værdig afsked med Danmarks spillemand nummer ét, Kim Larsen. Rådhuspladsen var propfyldt med omkring 35.000 mennesker i alle aldre. De blev vidne til en hyldest af Kim Larsen, som mange sikkert vil huske i lang lang tid!

Mindekoncerten blev på fornem vis åbnet af Caroline Henderson med hendes fortolkning af ‘Som Et Strejf’. Så fulgte en perlerække af kendte Kim Larsen og Gasolin sange. Michael Falch leverede en energisk version af ‘Midt Om Natten’ der fik de fremmødte op i gear. Magtens Korridorer skruede helt op. Først med ‘Det Bedste Til Mig Og Mine Venner’ og derefter ‘Rabalderstræde’.

Ung Kim Larsen fan skabte jubel

Den kun 14-årige Alfred Kann fik den store folkemængde til at juble, da han gav hans version af ‘Joanna’. Alfred er tidligere medlem af DR Spirekoret. Han var som stor Kim Larsen fan klar til at medvirke, da han blev ringet op af DR.

Kim Larsen mindekoncert kulminerede med DR’s Pigekor. Sammen med de 35.000 fremmødte på Rådhuspladsen sang de ‘Om Lidt’. En rørende afslutning til minde om Kim Larsen.

Sygdom holdt hemmelig

DR havde i al hast fået lavet en 30 minutter lang mindeudsendelse. Den blev vist første gang lørdag aften og genudsendt op til mindekoncerten. Her medvirkede flere af Kim Larsens venner. De tog afsked med fortælling om deres egne minder og oplevelser med Kim Larsen. Blandt de medvirkende var Kim Larsens manager og også medlem af Kjukken, Jørn Jeppesen. Her kom det frem, at lægerne havde givet Kim Larsen besked om, at han var døende, men at det blev holdt hemmeligt. På den baggrund er det så meget mere imponerende, at Kim Larsen insisterede på at spille så mange koncerter som muligt. Sidste koncert med Kjukken var i i Holbæk d. 25. august. Her sang han som afslutningsnummer ‘Som Et Strejf’. Blot 36 dage senere døde Kim Larsen tidligt om morgenen søndag d. 30. september 2018, 72 år gammel.

Kim Larsens sange lever videre. De vil fortsat være på playlisten ved rigtig mange af de kommende fester og events hvor jeg som DJ i Diskotek Venus er med.

Æret være Kim Larsens minde – Tak for dine gode sange – Elsket og savnet

Peter, Mobil Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production