+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN MINDEKONCERT
Kim Larsen mindekoncert

Kim Larsen Mindekoncert – Danskerne sagde farvel til Danmarks største spillemand.

Mindekoncerten for Kim Larsen blev på én gang både bevægende, festligt, imponerende og vemodigt. Mindekoncerten fandt sted søndag aften på Rådhuspladsen i København.

Over en million tv-seere

1,4 millioner tv-seere så med, da der blev taget en værdig afsked med Danmarks spillemand nummer ét, Kim Larsen. Rådhuspladsen var propfyldt med omkring 35.000 mennesker i alle aldre. De blev vidne til en hyldest af Kim Larsen, som mange sikkert vil huske i lang lang tid!

Mindekoncerten blev på fornem vis åbnet af Caroline Henderson med hendes fortolkning af ‘Som Et Strejf’. Så fulgte en perlerække af kendte Kim Larsen og Gasolin sange. Michael Falch leverede en energisk version af ‘Midt Om Natten’ der fik de fremmødte op i gear. Magtens Korridorer skruede helt op. Først med ‘Det Bedste Til Mig Og Mine Venner’ og derefter ‘Rabalderstræde’.

Ung Kim Larsen fan skabte jubel

Den kun 14-årige Alfred Kann fik den store folkemængde til at juble, da han gav hans version af ‘Joanna’. Alfred er tidligere medlem af DR Spirekoret. Han var som stor Kim Larsen fan klar til at medvirke, da han blev ringet op af DR.

Kim Larsen mindekoncert kulminerede med DR’s Pigekor. Sammen med de 35.000 fremmødte på Rådhuspladsen sang de ‘Om Lidt’. En rørende afslutning til minde om Kim Larsen.

Sygdom holdt hemmelig

DR havde i al hast fået lavet en 30 minutter lang mindeudsendelse. Den blev vist første gang lørdag aften og genudsendt op til mindekoncerten. Her medvirkede flere af Kim Larsens venner. De tog afsked med fortælling om deres egne minder og oplevelser med Kim Larsen. Blandt de medvirkende var Kim Larsens manager og også medlem af Kjukken, Jørn Jeppesen. Her kom det frem, at lægerne havde givet Kim Larsen besked om, at han var døende, men at det blev holdt hemmeligt. På den baggrund er det så meget mere imponerende, at Kim Larsen insisterede på at spille så mange koncerter som muligt. Sidste koncert med Kjukken var i i Holbæk d. 25. august. Her sang han som afslutningsnummer ‘Som Et Strejf’. Blot 36 dage senere døde Kim Larsen tidligt om morgenen søndag d. 30. september 2018, 72 år gammel.

Kim Larsens sange lever videre. De vil fortsat være på playlisten ved rigtig mange af de kommende fester og events hvor jeg som DJ i Diskotek Venus er med.

Æret være Kim Larsens minde – Tak for dine gode sange – Elsket og savnet

Peter, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production