+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN IND I MØRKET – NY SINGLE
kim larsen ind i mørket

Kim Larsen ‘Ind I Mørket’ – Ny single fra en kommende film af Erik Clausen om demens.

Mange danskere får hvert år stillet diagnosen demens eller Alzheimer. En sygdom som stille og ubønhørligt lukker den syge “Ind I Mørket”!

Bad Kim Larsen om hjælp

Filmmanden Erik Clausen har lavet en film om demens, og hvad der følger med i kølvandet på denne forfærdelige sygdom. Erik Clausen bad hans gode ven gennem mange år, Kim Larsen, om at skrive en sang til filmens slutning. Efter at have set et uddrag af filmen med titlen ‘Mennesker Bliver Spist’, så har Kim Larsen skrevet en perle af et nummer.

Perfekt afslutningsnummer

‘Ind I Mørket’ passer perfekt som afslutningsnummer, da den tekstmæssig rammer filmens tema om demens, udtaler Erik Clausen. ‘Ind I Mørket’ lyder som et typisk Kim Larsen hit, og er ganske enkelt en geni-streg.

Filmen ‘Mennesker Bliver Spist’ handler om mekanikeren Herluf. Han begynder at glemme ting. Det resulterer i at han en dag afleverer en bil tilbage uden at bremserne virker. Herluf bliver chokeret, og en dag kommer han ikke hjem.

Erik Clausen spiller selv hovedrollen som Herluf, og har skrevet manuskriptet til filmen sammen med hans datter Louise Clausen.

‘Mennesker Bliver Spist’ har premiere d. 26. februar.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production