+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN IND I MØRKET – NY SINGLE
kim larsen ind i mørket

Kim Larsen ‘Ind I Mørket’ – Ny single fra en kommende film af Erik Clausen om demens.

Mange danskere får hvert år stillet diagnosen demens eller Alzheimer. En sygdom som stille og ubønhørligt lukker den syge “Ind I Mørket”!

Bad Kim Larsen om hjælp

Filmmanden Erik Clausen har lavet en film om demens, og hvad der følger med i kølvandet på denne forfærdelige sygdom. Erik Clausen bad hans gode ven gennem mange år, Kim Larsen, om at skrive en sang til filmens slutning. Efter at have set et uddrag af filmen med titlen ‘Mennesker Bliver Spist’, så har Kim Larsen skrevet en perle af et nummer.

Perfekt afslutningsnummer

‘Ind I Mørket’ passer perfekt som afslutningsnummer, da den tekstmæssig rammer filmens tema om demens, udtaler Erik Clausen. ‘Ind I Mørket’ lyder som et typisk Kim Larsen hit, og er ganske enkelt en geni-streg.

Filmen ‘Mennesker Bliver Spist’ handler om mekanikeren Herluf. Han begynder at glemme ting. Det resulterer i at han en dag afleverer en bil tilbage uden at bremserne virker. Herluf bliver chokeret, og en dag kommer han ikke hjem.

Erik Clausen spiller selv hovedrollen som Herluf, og har skrevet manuskriptet til filmen sammen med hans datter Louise Clausen.

‘Mennesker Bliver Spist’ har premiere d. 26. februar.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production