+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN ER DØD
Kim Larsen er død

Kim Larsen er død, og det er kommet som en overraskelse for rigtig mange! Det er kun omkring en måned siden, at Kim Larsen sidst var på scenen sammen med Kjukken. Derfor er det kommet både som et chok og en overraskelse for mig, at Kim Larsen er død! Budskabet kom her til formiddag, hvor det fremgik, at Kim Larsen var sovet stille ind omgivet af sin nærmeste familie.

Jeg troede, som de fleste andre, at Kim Larsen var i bedring. Han har været under behandling for prostatakræft, og skulle samle kræfter til at komme på højkant igen. Sådan var historien desværre ikke!

Kim Larsen var garanti for hits

Som DJ til fester og events rundt omkring i landet i indtil videre 38 år har Kim Larsens sange ofte været på playlisten. Det skete så sent som i aftes til en stor Høstfest i Vester Hornum Hallen. Jeg spillede blandt andre ‘Dagen Før’ og ‘Kvinde Min’, som fik folk på dansegulvet.

Jeg er vokset op med Kim Larsens musik. Allerede inden de første DJ jobs husker jeg udgivelsen af flere Gasolin LP’er. Naturligvis også solopladen “Værsgo'”. Op igennem 80’erne var der altid garanti for flere hits til dansegulvet, når Kim Larsen kom med nyt.

Midt Om Natten slog rekord

I 1983 tog det for alvor fart med albummet ‘Midt Om Natten’. Der blev med 650.000 eksemplarer sat rekord med det bedst sælgende danske album! Året efter fik den en tand til med filmen ‘Midt Om Natten’. Titelsangen ‘Midt Om Natten’ har jeg ikke tal på hvor mange jeg har spillet igennem årene. Det samme gælder antallet af ønsker på ‘Midt Om Natten’ fra mit publikum. Det samme kan jeg sige om mange andre Gasolin og Kim Larsen sange.

Hans evne til at skrive gode sange med tekster på hans helt egen gavflabede facon, har gjort ham til nationalskjald på tværs af generationer. Derfor har Kim Larsens død fået både jeg selv og mange andre til tasterne for at mindes Kim Larsen.

Kim Larsens sange lever videre

Kim Larsen fik konstateret prostatakræft i december sidste år. Siden da har det været som om, at mange havde en fornemmelse af, at 2018 kunne blive sidste chance for at opleve Kim Larsen live. Tivoli oplevede så massiv en tilstrømning til sommerens koncert, at man måtte lukke indgangen! Der har også været stor tilstrømning andre steder i landet, så det var rettidig omhu.

Kim Larsens sange vil leve videre, og jeg vil fortsat glæde mig over at stå bag mixerpulten og spille for eksempel ‘Tarzan Mama Mia’, ‘Flyvere I Natten’, ‘Køb Bananer’, ‘Fru Sauterne’ og ‘De Smukke Unge Mennesker’.

Kim Larsen er død – TAK for al musikken! Æret være Kim Larsens minde…

Peter Christensen, Diskotek Venus.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production