+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN DROPPER FESTIVALER
kim larsen dropper festivaler

Kim Larsen dropper festivalerne i 2018. Når det i 2018 går løs igen med talrige små og store festivaler landet over bliver det uden Kim Larsen & Kjukken, skriver Gaffa.

Kim Larsen var det store trækplaster

Kim Larsen & Kjukken har ellers haft en forrygende sommer på mange af landets festivaler og tiltrukket et stort publikum. Således også på Skive Festivalen. Kim Larsen var faktisk den kunstner som trak allerflest folk til scenen. Derfor har folkene bag Skive Festivalen også forsøgt at lokke Kim Larsen til Skive Festivalen 2018. Men det kommer ikke til at ske!

Kim Larsen har selv meldt ud, at han slet ikke kommer og spiller på nogle festivaler i 2018. I stedet kan Kim Larsen & Kjukken udelukkende opleves til en række sommerkoncerter landet over. Denne udmelding har man hos Skive Festival nu taget til efterretning og handlet efter.

Kim Larsen kommer alligevel til Skive i 2018

Da vi ikke kunne få ham på festivalplakaten i juni, så laver vi nu en fest mere i august. Så stor betydning og relevans tror vi på, at Kim Larsen har for Skiveegnen. Det fortæller Charlotte Danefeld, som er PR-ansvarlig for Skive Festival.

Koncerten med Kim Larsen & Kjukken finder sted, torsdag d. 23. august. Det bliver i den naturskønne Krabbesholm Skov, og bliver et slags Afterparty for næste års Skive Festival, tilføjer Charlotte Danefeld.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production