+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN DROPPER FESTIVALER
kim larsen dropper festivaler

Kim Larsen dropper festivalerne i 2018. Når det i 2018 går løs igen med talrige små og store festivaler landet over bliver det uden Kim Larsen & Kjukken, skriver Gaffa.

Kim Larsen var det store trækplaster

Kim Larsen & Kjukken har ellers haft en forrygende sommer på mange af landets festivaler og tiltrukket et stort publikum. Således også på Skive Festivalen. Kim Larsen var faktisk den kunstner som trak allerflest folk til scenen. Derfor har folkene bag Skive Festivalen også forsøgt at lokke Kim Larsen til Skive Festivalen 2018. Men det kommer ikke til at ske!

Kim Larsen har selv meldt ud, at han slet ikke kommer og spiller på nogle festivaler i 2018. I stedet kan Kim Larsen & Kjukken udelukkende opleves til en række sommerkoncerter landet over. Denne udmelding har man hos Skive Festival nu taget til efterretning og handlet efter.

Kim Larsen kommer alligevel til Skive i 2018

Da vi ikke kunne få ham på festivalplakaten i juni, så laver vi nu en fest mere i august. Så stor betydning og relevans tror vi på, at Kim Larsen har for Skiveegnen. Det fortæller Charlotte Danefeld, som er PR-ansvarlig for Skive Festival.

Koncerten med Kim Larsen & Kjukken finder sted, torsdag d. 23. august. Det bliver i den naturskønne Krabbesholm Skov, og bliver et slags Afterparty for næste års Skive Festival, tilføjer Charlotte Danefeld.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production