+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KIM LARSEN DAMEN PÅ TAGET – GENUDGIVET
Kim Larsen Damen på taget

Kim Larsen “Damen På Taget” – Sjælden singleplade fra 1971 genudgives til trofaste fans.

Det er næppe gået manges næser forbi, at hele Danmarks Kim Larsen i dag runder et skarpt hjørne og fylder 70 år.

Digital fødselsdagsgave

Sony Music fejrer Danmarks største sanger, sangskriver og spillemand med en musikalsk historiefortælling. Det sker i form af et særligt sammensat digitalt album med titlen “Kim I 70’erne”. Samlingen består af nogle af de største sange fra Kim Larsens musikalske karriere i 70’erne. Det gælder både højdepunkter fra hans tid i Gasolin’, såvel som sange under eget navn.

Blandt de store Gasolin hits kan nævnes “Langebro”, “Kvinde Min” og “Som Et Strej Af En Dråbe”. Sidstnævnte sang blev brugt som afslutningsnummer i P4 I P1 – Søndag aften for de unge. Programmet blev sendt i 24 år, og sidste udsendelse var d. 4. maj 1997.

Blandt Kim Larsens mange solohits kan nævnes “Hvis Din Far Gi’r Dig Lov”, “Det Er En Kold Tid” og Grandprix sangen “Ud I Det Blå”.  

Særlig gave til trofaste fans

Som en særlig fødselsdagsgave til alle trofaste fans af Kim Larsen er singlen “Damen På Taget” / “Hilsjer” fra 1971 blevet digitaliseret, og udsendes for første gang digitalt i dag. Hidtil har det været nærmest umuligt at opdrive den originale singleplade, som blev udgivet under navnet Larsen & Co.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen finder jævnligt nogle sange frem med Danmarks største gavflab ved diverse fester og events. Så også herfra et kæmpestort tillykke til Kim Larsen med de 70 år!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production