+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KATE BUSH I HISTORISK COMEBACK
Kate Bush running up that hill

Kate Bush har gjort et sensationelt comeback med firserhittet “Running Up That Hill”. Det er set før, at gamle klassikere dukker op på hitlister igen og igen. Men det sker som regel kun for de store juleklassikere. Derfor tænker mange sikkert: Hvad sker der lige her!

Det samme tænker den britiske sanger Kate Bush sikkert også! Det 37 år gamle hit “Running Up That Hill”, gør nemlig lige nu et imponerende comeback på mange hitlister i hele verden.

Ikke en julesang

I skrivende stund d. 7. juni 2022 er det 37 år gamle hit med Kate Bush ‘Running Up That Hill’ nemlig gået ind som nummer otte på den amerikanske hitliste ‘Billboard Hot 100’! Det er både sensationelt og ganske enkelt imponerende. Men mest af alt noget af en sjældenhed, som kun de færreste kunstnere oplever i deres karriere! Det som gør det helt særligt er, at “Running Up That Hill” ikke er en julesang, skriver mediet Variaty.

Mange nye unge fans

På store musiktjenester som iTunes og Spotify har Kate Bush tromlet afsted med “Running Up That Hill”. Det har ført til millioner af nye afspilninger og masser af nye og helt unge fans i kølvandet. Årsagen til det massive comeback og den store succes skyldes Netflix. Her vises i øjeblikket fjerde sæson af successerien ‘Stranger Things’, der udspiller sig i 80’erne. “Running Up That Hill” er den gennemgående sang, som seerne af serien i den grad har taget til sig.

Kate Bush plejer ikke at være ret aktiv på nettet. Men i en sjælden besked på sin hjemmeside takker Kate Bush de mange nye fans, som nyder hendes musik. “Running Up That Hill” har fået et helt nyt liv på grund af de mange unge fans, som elsker ‘Stranger Things’ – ligesom jeg gør. Tak til alle, som har støttet sangen, siger Kate Bush på sin hjemmeside.

Er du ny Kate Bush fan?

Som DJ siden 1980 synes jeg også, at det er super fedt, at mange unge har fået øje på dette unikke 80’er hit. Det lærte jeg selv at kende under min tid som studievært på Radio Viborg. Jeg har spillet den mange gange i radioen før i tiden, og hvor den også var at finde på “Europa Paraden”. Min ældste datter på 19 år er også faldet for “Running Up That Hill”. Hun lytter til mange 80’er hits, og er nu en af de nye unge fans!

Og hvis nogen er nysgerrig på at lære andre Kate Bush sange at kende, så læs videre! Prøv at stikke ørerne i f. eks. hendes nok største hit “Wuthering Heights”. Eller lyt til “Cloudbusting” som er fra albummet “Hounds Of Love” som også indeholder “Running Up That Hill”.

80’er fester er stadig et stort hit

Og at de store 80’er hits stadig kan sætte gang i en fest bliver jeg bekræftet i – gang på gang. Når jeg turnerer landet rundt og skaber fest og stemning som DJ med Diskotek Venus, så er mange 80’er sange stadig populære og kan trække folk på dansegulvet. Jeg bliver også fortsat booket til rendyrkede 80’er fester, og den næste er allerede lige om hjørnet. Det sker fredag d. 17/6 til Folkemødet på Bornholm sammen med Jørgen de Mylius, nærmere bestemt i Domen i Allinge. Og lur mig om ikke jeg sætter “Running Up That Hill” på min setliste…Længe leve 80’erne!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production