+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KANDIS REKORD MED GULD- OG PLATINPLADER
Kandis rekord guld- og platinplader

Kandis har rekord med flest guld- og platinplader i Danmark! Det er ganske enkelt en både flot, imponerende og vild rekord. Kandis overtager rekorden efter Shubidua!

Kandis har siden starten i 1989 jævnligt udsendt singler og albums, som er blevet solgt i et stort tal. Salget af Kandis plader er på det seneste gået så godt, at Kandis nu samlet har modtaget ikke mindre en 55 guld- og platinplader. Det er ny Danmarksrekord, og dermed altså nok til at slå selveste Shubidua.

Kandis to seneste udgivelser, albummene “Kandis 20 og 21” har opnået guld status. Det sker når et album har solgt mere end 10.000 eksemplarer. Et salg på 20.000 eksemplarer udløser en platin plade.

Pladesalget omfatter nu om dage salg af fysiske cd’er, solgt i butikker og webshops. Dertil skal lægges digitale albums, der er købt og downloadet online. Desuden tæller streaming af albums også med i det samlede regnestykke. Hvis et album streames 1000 gange, så svarer det til salget af én fysisk CD.

Vi nyder en fantastisk opbakning fra vores publikum og fans. Dem er vi meget tætte på, som det kunne ses i dokumentarudsendelsen “Kandis For Livet”. Der er en glæde omkring vores musik og vores koncerter, som er helt særlig, fortsætter Johnny Hansen. Nogle af vores trofaste fans har endda sagt, at det er bedre at høre Kandis, end det er at gå til psykolog. Det smitter alt sammen af på pladeslaget.

KANDIS CD’ER ER SAMLEOBJEKTER

Johnny Hansen bemærker, at mange Kandis fans fortsat køber fysiske Kandis albums i butikker og webshops. De fysiske plader er ikke til salg ret mange steder længere, men vore fans ved hvor de kan finde Kandis albums på hylderne.

Det tager vi i Kandis som et skulderklap fra vores trofaste fans. Vi gør os naturligvis tanker om hvordan et album med nye sange vil ramme vores publikum, når vi står i studiet og indspiller. Derfor er det helt fantastisk, at vore fans køber 10.000 plader. Markedet for fysisk salg af CD’er blandt andre kunstnere er ellers nærmest døet ud.

En del af forklaringen på det store fysiske salg af CD’er hænger også sammen med en samler mani. Der er flere som har vore albums som samleobjekter. De kan næsten ikke leve uden at have den nyeste plade til at stå i reolen.

Kalenderen hos Kandis er fortsat fuldt booket, og sådan har det været lige siden starten i 1989 på Hotel Phønix i Thisted.

Johnny Hansen har personligt knap 300 jobs i 2022, både solo og sammen med Kandis. Kandis mærker tydeligt, at coronaen har skabt et undertryk, og at folk nu er klar til at komme ud og feste og danse. Det er vi lykkelige for, slutter Johnny Hansen.

Her fra undertegnede og Diskotek Venus skal der også lyde et stort TILLYKKE med den nye rekord. Nu er der hele 55 guld- og platinplader i hus for Kandis – godt gået!

Peter, Mobil Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production