+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
KANDIS REKORD MED GULD- OG PLATINPLADER
Kandis rekord guld- og platinplader

Kandis har rekord med flest guld- og platinplader i Danmark! Det er ganske enkelt en både flot, imponerende og vild rekord. Kandis overtager rekorden efter Shubidua!

Kandis har siden starten i 1989 jævnligt udsendt singler og albums, som er blevet solgt i et stort tal. Salget af Kandis plader er på det seneste gået så godt, at Kandis nu samlet har modtaget ikke mindre en 55 guld- og platinplader. Det er ny Danmarksrekord, og dermed altså nok til at slå selveste Shubidua.

Kandis to seneste udgivelser, albummene “Kandis 20 og 21” har opnået guld status. Det sker når et album har solgt mere end 10.000 eksemplarer. Et salg på 20.000 eksemplarer udløser en platin plade.

Pladesalget omfatter nu om dage salg af fysiske cd’er, solgt i butikker og webshops. Dertil skal lægges digitale albums, der er købt og downloadet online. Desuden tæller streaming af albums også med i det samlede regnestykke. Hvis et album streames 1000 gange, så svarer det til salget af én fysisk CD.

Vi nyder en fantastisk opbakning fra vores publikum og fans. Dem er vi meget tætte på, som det kunne ses i dokumentarudsendelsen “Kandis For Livet”. Der er en glæde omkring vores musik og vores koncerter, som er helt særlig, fortsætter Johnny Hansen. Nogle af vores trofaste fans har endda sagt, at det er bedre at høre Kandis, end det er at gå til psykolog. Det smitter alt sammen af på pladeslaget.

KANDIS CD’ER ER SAMLEOBJEKTER

Johnny Hansen bemærker, at mange Kandis fans fortsat køber fysiske Kandis albums i butikker og webshops. De fysiske plader er ikke til salg ret mange steder længere, men vore fans ved hvor de kan finde Kandis albums på hylderne.

Det tager vi i Kandis som et skulderklap fra vores trofaste fans. Vi gør os naturligvis tanker om hvordan et album med nye sange vil ramme vores publikum, når vi står i studiet og indspiller. Derfor er det helt fantastisk, at vore fans køber 10.000 plader. Markedet for fysisk salg af CD’er blandt andre kunstnere er ellers nærmest døet ud.

En del af forklaringen på det store fysiske salg af CD’er hænger også sammen med en samler mani. Der er flere som har vore albums som samleobjekter. De kan næsten ikke leve uden at have den nyeste plade til at stå i reolen.

Kalenderen hos Kandis er fortsat fuldt booket, og sådan har det været lige siden starten i 1989 på Hotel Phønix i Thisted.

Johnny Hansen har personligt knap 300 jobs i 2022, både solo og sammen med Kandis. Kandis mærker tydeligt, at coronaen har skabt et undertryk, og at folk nu er klar til at komme ud og feste og danse. Det er vi lykkelige for, slutter Johnny Hansen.

Her fra undertegnede og Diskotek Venus skal der også lyde et stort TILLYKKE med den nye rekord. Nu er der hele 55 guld- og platinplader i hus for Kandis – godt gået!

Peter, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production