+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
JULIE BERGAN “ALL HOURS” – UGENS UUNDGÅELIGE
julie bergan all hours

Julie Bergan “All Hours” er Ugens Uundgåelige på P3.

Julie Bergan har allerede både guld- og platinsingler bag sig i hjemlandet Norge med singlerne “Younger” og “Undressed”. Sidstnævnte var et cover at svenske Kim Cesarions hit fra 2013.

Leder tankerne hen på Katy Perry

Julie Bergan med “All Hours” og er denne uges Uundgåelige på P3, oplyser DR. Sangen er skrevet af Julie selv i samarbejde med den LA-baserede finne Joonas Angeria.

Synes du, at Zara Larsson “Never Forget You” er god, så vil du kunne lide Julie Bergan. Hun minder meget om svenskeren i den meget selvsikre stil, der også leder tankerne hen på Katy Perry.

Vokset op med musik, musical og dans

Julie Bergan kommer fra den lille by Skien, som ligger to timers kørsel fra Oslo. Hun voksede op i en musikalsk familie med en dagsorden fuld af instrumenter, musicals og dans. Stereoanlægget spillede alt fra Chicago, Elvis, Roger Hodgson, Shania Twain og Michael Jackson.

Har deltaget i norsk Melodi Grand Prix

For et par år siden var hun en del af det norske hiphop-act Cir.Cuz’s hit “Supernova”. Det var også i 2013, at hun prøvede lykken, og blev nr. 7 i det norske grand prix. Dermed missede hun muligheden for at repræsentere Norge og tabe til Danmark, der vandt!

Tilknytning til Danmark

Julie er netop hjemvendt fra Los Angeles, hvor hun har skrevet sange til en kommende 2016-udgivelse. Hun arbejder desuden ofte i Danmark, og har stor tilknytning til det danske sangskrivermiljø.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production