+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
JULIE BERGAN “ALL HOURS” – UGENS UUNDGÅELIGE
julie bergan all hours

Julie Bergan “All Hours” er Ugens Uundgåelige på P3.

Julie Bergan har allerede både guld- og platinsingler bag sig i hjemlandet Norge med singlerne “Younger” og “Undressed”. Sidstnævnte var et cover at svenske Kim Cesarions hit fra 2013.

Leder tankerne hen på Katy Perry

Julie Bergan med “All Hours” og er denne uges Uundgåelige på P3, oplyser DR. Sangen er skrevet af Julie selv i samarbejde med den LA-baserede finne Joonas Angeria.

Synes du, at Zara Larsson “Never Forget You” er god, så vil du kunne lide Julie Bergan. Hun minder meget om svenskeren i den meget selvsikre stil, der også leder tankerne hen på Katy Perry.

Vokset op med musik, musical og dans

Julie Bergan kommer fra den lille by Skien, som ligger to timers kørsel fra Oslo. Hun voksede op i en musikalsk familie med en dagsorden fuld af instrumenter, musicals og dans. Stereoanlægget spillede alt fra Chicago, Elvis, Roger Hodgson, Shania Twain og Michael Jackson.

Har deltaget i norsk Melodi Grand Prix

For et par år siden var hun en del af det norske hiphop-act Cir.Cuz’s hit “Supernova”. Det var også i 2013, at hun prøvede lykken, og blev nr. 7 i det norske grand prix. Dermed missede hun muligheden for at repræsentere Norge og tabe til Danmark, der vandt!

Tilknytning til Danmark

Julie er netop hjemvendt fra Los Angeles, hvor hun har skrevet sange til en kommende 2016-udgivelse. Hun arbejder desuden ofte i Danmark, og har stor tilknytning til det danske sangskrivermiljø.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production