+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
JUBILÆUMS KONKURRENCE OM ELDORADO 7
Eldorado 7 jubilæums konkurrence

Jubilæums konkurrence – Chance for at vinde Eldorado 7.

Det er nu et år siden, at Diskotek Venus fik ny hjemmeside i et moderne design. Hjemmesiden blev ved samme lejlighed gjort mobilvenlig. Dermed blev det let at læse indholdet på de efterhånden mange sider på mobilen. Hjemmesiden er også venlig overfor Ipads.

Eldorado 7 en oplagt præmie

Vi fejrer det første år med den nye hjemmeside med en konkurrence. Eldorado 7 er netop udkommet. DJ Peter Christensen har haft en stor finger med i spillet omkring produktionen, så Eldorado 7 er en oplagt præmie.

Et af Peter Christensens egne forslag til Eldorado 7 er med den svenske sangerinde Anita Lindblom med sangen “You Can Have Him”. Den havde Peter stor succes med at spille før i tiden. Mange har efterspurgt den på CD eller som download. Men det har ikke været muligt – før nu! DJ Peter Christensen har nu renset og digitaliseret denne sjældenhed ud fra sin egen gamle singleplade.

Jørgen de Mylius slog til

Da Peter Christensen fortalte Jørgen de Mylius om dette oversete nummer, så slog Jørgen de Mylius til. Han var enig med Peter om, at dette nummer bestemt fortjente at komme med på Eldorado 7. Således har Peter Christensen også foreslået andre gode sange til Eldorado 7, og også til de andre Eldorado udgivelser.

Video om digitalisering

Efter planen går Peter Christensen i øvrigt snart i gang med at lave en video om produktionen af Eldorado 7. Det har været et stort arbejde at rense og digitalisere mange af hans egne plader til brug på Eldorado 7. Det har krævet både brug af computer og teknisk snilde, at opnå gode resultater med at digitalisere gamle singleplader.

Hvis nogen er interesseret i at vinde et eksemplar af Eldorado 7 boksen, så skal der i første omgang blot svares rigtigt på dette spørgsmål:

Hvad hedder sangen “You Can Have Him” med Anita Lindblom på svensk?

Send dit svar i en mail til info@diskotekvenus.dk og skriv konkurrence i emnefeltet.

Konkurrencen løber til og med, søndag d. 27. september. Herefter trækkes der lod om en Eldorado 7 boks blandt de af jer, som har svaret rigtigt!

Held og lykke!

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production