+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
JUBILÆUMS KONKURRENCE OM ELDORADO 7
Eldorado 7 jubilæums konkurrence

Jubilæums konkurrence – Chance for at vinde Eldorado 7.

Det er nu et år siden, at Diskotek Venus fik ny hjemmeside i et moderne design. Hjemmesiden blev ved samme lejlighed gjort mobilvenlig. Dermed blev det let at læse indholdet på de efterhånden mange sider på mobilen. Hjemmesiden er også venlig overfor Ipads.

Eldorado 7 en oplagt præmie

Vi fejrer det første år med den nye hjemmeside med en konkurrence. Eldorado 7 er netop udkommet. DJ Peter Christensen har haft en stor finger med i spillet omkring produktionen, så Eldorado 7 er en oplagt præmie.

Et af Peter Christensens egne forslag til Eldorado 7 er med den svenske sangerinde Anita Lindblom med sangen “You Can Have Him”. Den havde Peter stor succes med at spille før i tiden. Mange har efterspurgt den på CD eller som download. Men det har ikke været muligt – før nu! DJ Peter Christensen har nu renset og digitaliseret denne sjældenhed ud fra sin egen gamle singleplade.

Jørgen de Mylius slog til

Da Peter Christensen fortalte Jørgen de Mylius om dette oversete nummer, så slog Jørgen de Mylius til. Han var enig med Peter om, at dette nummer bestemt fortjente at komme med på Eldorado 7. Således har Peter Christensen også foreslået andre gode sange til Eldorado 7, og også til de andre Eldorado udgivelser.

Video om digitalisering

Efter planen går Peter Christensen i øvrigt snart i gang med at lave en video om produktionen af Eldorado 7. Det har været et stort arbejde at rense og digitalisere mange af hans egne plader til brug på Eldorado 7. Det har krævet både brug af computer og teknisk snilde, at opnå gode resultater med at digitalisere gamle singleplader.

Hvis nogen er interesseret i at vinde et eksemplar af Eldorado 7 boksen, så skal der i første omgang blot svares rigtigt på dette spørgsmål:

Hvad hedder sangen “You Can Have Him” med Anita Lindblom på svensk?

Send dit svar i en mail til info@diskotekvenus.dk og skriv konkurrence i emnefeltet.

Konkurrencen løber til og med, søndag d. 27. september. Herefter trækkes der lod om en Eldorado 7 boks blandt de af jer, som har svaret rigtigt!

Held og lykke!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production