+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
JONAH BLACKSMITH NY SINGLE – OCEAN
Jonah Blacksmith ny single ocean

Jonah Blacksmith ny single – Ocean. Det har været et travlt og stort år for Jonah Blacksmith, som runder 2022 af med fornemme DMA-nomineringer. På den spritnye single ‘Ocean’ tager brødrene Alstrup på en tur tilbage til barndommens gade. På turen får de hjælp af den fremadstormende pop-duo ROYA.

Jeg havde i august og september som DJ fornøjelsen at dele scene med Jonah Blacksmith til to koncertarrangementer. Det var ret imponerende at opleve brødrene Simon og Thomas Alstrup helt tæt på. De er to særdeles rare mennesker. Det er fuldt fortjent, at de har fået hul igennem med deres melodiske rockmusik tilsat rå mængder lune og varme fra Thy. Det er ikke længere siden end starten af oktober, at jeg var DJ til en fest hvor deres læremester var tilstede. Hans navn er Ove Kanstrup, og har også lært Johnny Hansen fra Kandis og mange andre at spille guitar. Så brødrene Alstrup har været i gode hænder. De har uden tvivl modtaget måske landets bedste undervisning i guitar spil af Ove Kanstrup.

TILBAGE TIL BARNDOMMEN

‘House On Fire’ har været i A-rotation på mange af landets radiostationer og der har været udsolgte shows på stribe. Dermed har Jonah Blacksmith for alvor cementeret deres position i dansk musik. DMA-nomineringerne som Årets Danske Radiohit og Årets Danske Gruppe følges op med koncerter. Det sker i landets fire største byer i marts 2023. Og igår, fredag d. 4. november kom der nyt fra de populære sangskriver-brødre.

Det nye nummer ‘Ocean’ tager udgangspunkt i brødrene Alstrups barndom, hvor de havde en legende og nysgerrig tilgang til livet. Der blev bygget rumraketter i skumringen sammen med gadens børn. Der var lyst og trang til at udforske det ukendte. Vi husker ganske særlige steder og stemninger, der for altid har sat sig i os” fortæller brødrene Simon og Thomas Alstrup. “Havet mod vest har altid været et af disse ganske særlige steder. Ikke mindst omkring solnedgang. På samme måde har andre steder fra vores barndom i Thy sat et evigt aftryk i os. Lysten til at genbesøge fortager sig nok aldrig, lige som lysten til at fortælle om det, og vise det til ens kære.”

SAMARBEJDE MED ROYA GIVER GOD MENING

Jonah Blacksmith ny single ‘Ocean’ er endnu en fængende melodisk perle. Den er produceret sammen med Frederik og Fridolin Nordsø. Det hele gik pludselig op i en højere enhed da muligheden for at arbejde sammen med den aarhusianske duo ROYA opstod.

Lina Gade og Sebastian Igens har det seneste halve år introduceret deres elektroniske pop-univers med ‘All I Love About Us’, som bl.a. har toppet Upcominglisten på P3. ROYA vandt desuden dette års Livecamp-pris på Smukfest. En scene, anerkendte navne som Minds of 99, Benjamin Hav og Scarlet Pleasure også har betrådt i tidernes morgen.

“Vi har med stor interesse fulgt med i det ROYA laver. Vi er begejstrede for deres elektroniske udtryk, deres sangskrivning og ikke mindst for Lines stærke vokal,” fortæller Thomas. “De relaterer på en ganske særlig måde til det, som ‘Ocean’ handler om. Det gjorde blot meningen med samarbejdet endnu mere indlysende”, tilføjer Simon med et hemmelighedsfuldt smil.

Kæmpe stort tillykke med både den nye single ‘Ocean’, og det nye samarbejde med ROYA til brødrene Alstrup aka Jonah Blacksmith.

Peter, Mobil Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production