+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
JOHNNY DE LUXE OVERHALER VM-LANDSHOLDET
Johnny Deluxe Så bliver drenge til mænd

Johnny Deluxe har kastet sig over deres første fodboldsang nogensinde. Titlen er ‘Så Bli’r Drenge Til Mænd’. For medlemmerne i Johnny Deluxe er det en drengedrøm, der går i opfyldelse.

Man skal kan skråle med

Det hele startede med, at de sad og glædede sig til henholdsvis at skulle på sommer turné og så se Danmark spille fodbold til VM. Hurtigt opstod idéen med at skrive noget de kunne tage med ud og spille og forene det med fodbold. Vi laver en fodbold slagsang!

“For os er det vigtigt, at en fodboldsang har et omkvæd man kan skråle med på – OGSÅ efter tre fadøl! Derfor er det naturligvis SHÅ LÅLÅ fremfor den mere ædrue version LÅ LÅ LÅ, siger Jakob Glæsner analyserende.

Johnny Deluxe top fodboldsange er dels klassikeren Re-Sepp-Ten. Den kommer de med flere referencer til i ‘Så Bli’r Drenge Til Mænd’. Med i toppen af fodbold slagsange er også den engelske ‘3 Lions’. Johnny Deluxe synes den er forbilledlig i forhold til den mentalitet de elsker ved fodbold. Det går oftest galt, men når vi står der igen, visker vi tavlen ren, og husker den ene gang, det gik skide godt!

Overhaler Landsholdet

‘Så Bli’r Drenge Til Mænd’ udkommer i morgen fredag d. 25. maj. Dermed overhaler Johnny Deluxe VM-Landsholdet, da den officielle VM-sang først udkommer i starten af juni.

Der kan byttes VM-klistermærker med bandet allerede idag.

Følg Johnny de Luxe:
https://www.facebook.com/johnnydeluxedenmark/
https://instagram.com/johnny_deluxe_official/
https://open.spotify.com/artist/5S2oc3f44h29wPBZzNycKF?si=5NiA_p7bReacQmySsB60Bw

 

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production