+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
JØRGEN DE MYLIUS 70 ÅR
Jørgen de Mylius 70 år

Jørgen de Mylius 70 år – HURRA

I dag lørdag d. 5. marts kan Jørgen de Mylius fejre sin 70 års fødselsdag. Kæmpe stort TILLYKKE!

D. 29. januar 1963 sendte Jørgen de Mylius sin første radio udsendelse.

Fik indført hitlister

Det hele begyndte med programmet ‘Efter skoletid’. Senere er det blevet Jørgen de Mylius fortjeneste, at han fik indført hitlister på Danmarks Radio. Vi er rigtig mange som spændt fulgte med når der tilbage i 70’erne var Top 20 søndag eftermiddag fra kl. 16-18. Men Tipparaden er der helt sikkert også mange som vil huske.

Mr. Grandprix

På TV er Jørgen de Mylius Mr. Grandprix, da han har været vært 11 gange ved Dansk Melodi Grand Prix. Og hele 24 gange har han siddet i kommentatorboksen og guidet seerne igennem når der var Internationalt Melodi Grand Prix.

Tilbage i 80’erne blev Jørgen de Mylius status som musik ikon beseglet. Det skete da Eldorado i flere år var på tv skærmene landet over. Og det er blevet til mange flere programmer på både radio og tv.

Stopper ikke…tværtimod!

På trods af at Jørgen de Mylius nu er fyldt 70 år, så er der ingen tegn på, at han er ved at takke af…tværtimod! DJ Peter Christensen kan fortsat regne med at samarbejdet med Jørgen de Mylius fortsætter. “Vi skal bare fortsætte med at have mange fælles DJ jobs til fester og events”, lyder det klare budskab fra Jørgen de Mylius. Der planlægges også en Eldorado 8 boks, hvor Peter Christensen har haft flere fingeraftryk på de tidligere udgivelser.

Surprise video

Kæmpe stort tillykke med de 70 år til Jørgen de Mylius. Som en ganske særlig gave har DJ Peter Christensen i samarbejde med en række kendte danske kunstnere og andet godtfolk lavet en Surprise fødselsdagsvideo.

En forkortet udgave kan ses på Diskotek Venus facebookside.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production