+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
JØRGEN DE MYLIUS 70 ÅR
Jørgen de Mylius 70 år

Jørgen de Mylius 70 år – HURRA

I dag lørdag d. 5. marts kan Jørgen de Mylius fejre sin 70 års fødselsdag. Kæmpe stort TILLYKKE!

D. 29. januar 1963 sendte Jørgen de Mylius sin første radio udsendelse.

Fik indført hitlister

Det hele begyndte med programmet ‘Efter skoletid’. Senere er det blevet Jørgen de Mylius fortjeneste, at han fik indført hitlister på Danmarks Radio. Vi er rigtig mange som spændt fulgte med når der tilbage i 70’erne var Top 20 søndag eftermiddag fra kl. 16-18. Men Tipparaden er der helt sikkert også mange som vil huske.

Mr. Grandprix

På TV er Jørgen de Mylius Mr. Grandprix, da han har været vært 11 gange ved Dansk Melodi Grand Prix. Og hele 24 gange har han siddet i kommentatorboksen og guidet seerne igennem når der var Internationalt Melodi Grand Prix.

Tilbage i 80’erne blev Jørgen de Mylius status som musik ikon beseglet. Det skete da Eldorado i flere år var på tv skærmene landet over. Og det er blevet til mange flere programmer på både radio og tv.

Stopper ikke…tværtimod!

På trods af at Jørgen de Mylius nu er fyldt 70 år, så er der ingen tegn på, at han er ved at takke af…tværtimod! DJ Peter Christensen kan fortsat regne med at samarbejdet med Jørgen de Mylius fortsætter. “Vi skal bare fortsætte med at have mange fælles DJ jobs til fester og events”, lyder det klare budskab fra Jørgen de Mylius. Der planlægges også en Eldorado 8 boks, hvor Peter Christensen har haft flere fingeraftryk på de tidligere udgivelser.

Surprise video

Kæmpe stort tillykke med de 70 år til Jørgen de Mylius. Som en ganske særlig gave har DJ Peter Christensen i samarbejde med en række kendte danske kunstnere og andet godtfolk lavet en Surprise fødselsdagsvideo.

En forkortet udgave kan ses på Diskotek Venus facebookside.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production