+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
JØRGEN DE MYLIUS 60 ÅRS JUBILÆUM
jørgen de mylius 60 års jubilæum

Jørgen de Mylius 60 års jubilæum

Jørgen de Mylius blev med to måneder og to dages forsinkelse endelig fejret i anledning af hans 60 års jubilæum hos DR. Det skete i overværelse af både familie og særligt indbudte gæster ved en stor reception i DR-Byen, fredag d. 31. marts 2023. Studio 2 i DR’s Koncerthus var i dagens anledning ramme om den storstilede reception.

Der var fra starten straks en fantastisk stemning, som bare steg og steg i takt med, at det myldrede ind med gæster fra nær og fjern. Der var en del gengangere i forhold til receptionen for ti år siden. Da blev Jørgen de Mylius også fejret med en reception i anledning af hans 50 års jubilæum hos DR.

Gensyn med Bjørn Tidmand

Blandt gengangerne var Bjørn Tidmand, som DJ Peter Christensen fik en snak med om hjælpen for snart mange år siden. Til en af de mange sommerfester hos IF KVIK, som Peter har spillet til, var der en som hed Brian der kunne synge ‘Når Det Bli’r Sommer Igen’. Bjørn Tidmand indvilgede i at hjælpe med at tage gas på Brian. Sammen med DJ Peter Christensen lavede han en særlig indtaling til sommerfesten, og sluttede med at invitere Brian op at synge sammen med ham.

Møde med Lecia

Keld og Hilda var også blandt gengangerne og som hjalp Peter med at overraske sin kone Helle ved deres bryllup tilbage i 2001. Blandt gæsterne som optrådte på scenen var Lecia Jønsson. Selvom tiden med Laban er ved at være mange år siden, så har Lecia stadig en fantastisk stemme. Og bagefter fik DJ Peter Christensen lejlighed til at hilse på, og sige tak for mange gode aftener som DJ med Laban på playlisten.

DJ Peter Christensen gav en særlig gave

I løbet af den tre timer lange reception gik DJ Peter Christensen også på scenen for at give en ganske særlig gave. I første omgang var det lykkedes at finde en gammel ‘Tipparaden’ fra Jørgen de Mylius fødselsdag d. 5. marts 1977. Den blev tilsendt på den rigtige jubilæumsdag d. 29. januar 2023. Men på grund af den manglende reception i januar var der en særlig gave tilbage at aflevere.

Der var stor spænding hos gæsterne og ikke mindst hos Jørgen de Mylius om hvad gaven mon var. Men til alles store glæde og overraskelse – også hos hovedpersonen selv Jørgen de Mylius – så var gaven ‘Den Gyldne Mikrofon’.

Enighed om gave

Hvis nogen har fortjent at modtage ‘Den Gyldne Mikrofon’, så er det dig Jørgen, lød det med et stort smil fra DJ Peter Christensen. Og det var samtlige gæster ved receptionen helt enig i.

Endnu en gang kæmpe stort TILLYKKE med dit imponerende 60 års jubilæum. Tak for dit venskab og vores DJ samarbejde. Jeg glæder mig til alle vores fælles DJ jobs i løbet af året, og hvad vi ellers må finde på.

Se en række festlige og forrygende billeder fra receptionen hvor familie venner og jeg selv fejrer hele Danmarks Mylle.

Peter, Diskotek Venus

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production