+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ISRAEL VINDER AF EUROVISION 2018
israel vinder eurovision 2018

Israel vinder Eurovision Song Contest 2018 efter en nervepirrende afstemning. Kæmpe stort tillykke til Netta som med sangen ‘Toy’ gik hele vejen. Hun sikrede dermed Israel sin fjerde sejr i den legendariske sangdyst. Det betyder også, at næste års Melodi Grand Prix kommer til at foregå i Jerusalem.

Ungarn skilte sig ud

Danmark var repræsenteret af ‘Rasmussen’ og sangen ‘Higher Ground’som fik en flot 9. plads. Det kunne være endt med en endnu bedre placering. Men fagjuryerne var ikke gavmilde med deres point. Ungarn skilte sig ud ved at være det eneste land som gav Danmark 12 point. Ellers var det småt med pointene, og Danmark lå på en beskeden 20. plads efter fagjuryernes point. Seernes point i SMS-afstemningen stod i skærende kontrast til fagjuryerne. Danmark fik faktisk en 5. plads af seerne og endte altså samlet set på en 9. plads.

En anderledes sang

Var det så den rigtige sang som vandt? Allerede kort efter sejren så jeg en masse kommentarer. Det var da en værre ‘hønsesang’ som vandt! Som DJ har jeg en lidt anden tilgang og opfattelse af hvad der kendetegner en vindersang. Jeg havde netop tippet Israel til at vinde, da ‘Toy’ er en anderledes sang. Den har et fængende særkende, og så er vi tilbage ved kyllinger og høns. Tro mig, rigtig mange vil i de næste måneder gå rundt og klukke og opføre sig som vilde høns. At ‘Toy’ var mere show end god musik, så er det noget som mange synes er sjovt. Derfor gik de fleste seerstemmer til ‘Toy’ efter min vurdering.

Vikingetema var ikke nok

Danmark havde til sammenligning vikingetemaet. Jeg fik undervejs en messenger besked fra en der bemærkede det maskuline og støvletrampen fra ‘Rasmussen’ og hans gæve vikinger. Det var også anderledes, og tændte en fest hos mange. Men det var bare ikke nok til at vinde!

Herunder kan du se eller gense israelske Netta med ‘Toy’ og natuligvis også Rasmussen med ‘Higher Ground’. Produceren Dany Comaro ventes at udsende et remix af ‘Higher Ground’, hvor tempoet er lidt hurtigere end på originaludgaven.

Eurovision hilsner

Peter Christensen, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production