+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HVEM VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2018?
Eurovision Song Contest 2018 hvem vinder

Hvem vinder Eurovision Song Contest 2018? Så er tiden inde til årets ultimative sangkonkurrence ‘Eurovision 2018’ eller som det hed før i tiden det Internationale Melodi Grand Prix. Danmark er af bookmakerne spået en plads i finalen. Jeg er som DJ og musiknørd helt enig!

Danmark på torsdag

Den store sangkonkurrence som både er elsket og hadet blandt seerne ruller over skærmen i aften med den første af to semifinaler. På torsdag afvikles den anden semifinale. Her er Danmark med og er repræsenteret af ‘Rasmussen’, som skal synge ‘Higher Ground’. Så er det på lørdag, at det endelige slag skal slås i finalen blandt 26 lande. Hvem skal vinde, og kåres som vinder af ‘Eurovision 2018’.

Som DJ gennem foreløbig 38 år har jeg en naturlig interesse for musik. Det gælder også ‘Eurovision’, som jeg har fulgt siden 1976. Her så jeg som 10-årig ‘Brotherhood Of Man’ vinde med ‘Save Your Kisses For Me’.

Et forandret Eurovision

Siden da er der sket meget med ‘Eurovision’. Mange vil sikkert mene, at nutidens Eurovision sangmæssigt ligger milevidt fra 80’ernes store Eurovision klassikere som ‘Det Lige Det’, ‘Diggy Loo – Diggi Ley’, ‘Ein Bisschen Frieden’, ‘La Det Swinge’, osv. Alle sammen sange som har formået at blive evergreens. Med enkelte undtagelser så er nutidens Eurovision sange hurtigt glemt igen.

Israel er favorit

Jeg har lyttet til alle årets Eurovision 2018 bidrag. Der er flere gode sange imellem, og ‘Rasmussen’ er absolut blandt mine favoritter til at nå finalen og komme i Top 3. På trods af Israels noget anderledes sang, så er ‘Toy’ både min og bookmakernes favorit til sejren. Herunder kan du se mine bud på hvordan det hele ender på lørdag i den store finale. 26 lande skal kæmpe om at vinde Eurovision Song Contest 2018.

#1 Israel

#2 Norge

#3 Danmark

#4 Aserbajdsjan

#5 Moldavien

Som outsider til at vinde Eurovision 2018 har jeg Bulgarien.

Hvad er din personlige Top 5 eller har du blot et bud på hvem som vinder? Så skynd dig ind på Diskotek Venus facebookside, og skriv dit bud i kommentarfeltet til opslaget om Eurovision 2018. Den eller dem som får ret i deres forudsigelser har håneretten det næste års tid indtil Eurovision 2019.

Eurovision hilsner

DJ Peter Christensen, Diskotek Venus

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production