+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HVEM VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2018?
Eurovision Song Contest 2018 hvem vinder

Hvem vinder Eurovision Song Contest 2018? Så er tiden inde til årets ultimative sangkonkurrence ‘Eurovision 2018’ eller som det hed før i tiden det Internationale Melodi Grand Prix. Danmark er af bookmakerne spået en plads i finalen. Jeg er som DJ og musiknørd helt enig!

Danmark på torsdag

Den store sangkonkurrence som både er elsket og hadet blandt seerne ruller over skærmen i aften med den første af to semifinaler. På torsdag afvikles den anden semifinale. Her er Danmark med og er repræsenteret af ‘Rasmussen’, som skal synge ‘Higher Ground’. Så er det på lørdag, at det endelige slag skal slås i finalen blandt 26 lande. Hvem skal vinde, og kåres som vinder af ‘Eurovision 2018’.

Som DJ gennem foreløbig 38 år har jeg en naturlig interesse for musik. Det gælder også ‘Eurovision’, som jeg har fulgt siden 1976. Her så jeg som 10-årig ‘Brotherhood Of Man’ vinde med ‘Save Your Kisses For Me’.

Et forandret Eurovision

Siden da er der sket meget med ‘Eurovision’. Mange vil sikkert mene, at nutidens Eurovision sangmæssigt ligger milevidt fra 80’ernes store Eurovision klassikere som ‘Det Lige Det’, ‘Diggy Loo – Diggi Ley’, ‘Ein Bisschen Frieden’, ‘La Det Swinge’, osv. Alle sammen sange som har formået at blive evergreens. Med enkelte undtagelser så er nutidens Eurovision sange hurtigt glemt igen.

Israel er favorit

Jeg har lyttet til alle årets Eurovision 2018 bidrag. Der er flere gode sange imellem, og ‘Rasmussen’ er absolut blandt mine favoritter til at nå finalen og komme i Top 3. På trods af Israels noget anderledes sang, så er ‘Toy’ både min og bookmakernes favorit til sejren. Herunder kan du se mine bud på hvordan det hele ender på lørdag i den store finale. 26 lande skal kæmpe om at vinde Eurovision Song Contest 2018.

#1 Israel

#2 Norge

#3 Danmark

#4 Aserbajdsjan

#5 Moldavien

Som outsider til at vinde Eurovision 2018 har jeg Bulgarien.

Hvad er din personlige Top 5 eller har du blot et bud på hvem som vinder? Så skynd dig ind på Diskotek Venus facebookside, og skriv dit bud i kommentarfeltet til opslaget om Eurovision 2018. Den eller dem som får ret i deres forudsigelser har håneretten det næste års tid indtil Eurovision 2019.

Eurovision hilsner

DJ Peter Christensen, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production