+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HVAD BLIVER ÅRETS JULEHIT I STORBRITANNIEN 2023?
årets julehit i uk 2023

Hvad bliver årets julehit i Storbritannien 2023?

Det er der rigtig mange briter som spørger sig selv om i disse dage. Og i år er der mere spænding end nogensinde set før efter at kapløbet om den eftertragtede førsteplads på singlehitlisten har ræset afsted i de første 48 timer.

Intet nyt julehit fra LadBaby

Youtuberne LadBaby har de seneste fem år været synonymet på ‘Årets Julehit’ i Storbritannien. Første år de lå nummer ét i juledagene trak de overskrifter. INGEN Youtubere havde før indtaget førstepladsen på den britiske singlehitliste. Det skete tilmed i julen, og de endte med at gøre det fem år i streg. De er nu alene på tronen med flest førstepladser i juledagene i Storbritannien…respekt!

Tæt løb om julehit efter de første 48 timer

Men til julen 2023 har LadBaby meddelt, at der ikke kommer noget fra dem! Så nu er spørgsmålet hvem der i stedet kommer til at løbe med den prestigefyldte førsteplads? Efter de første 48 timer oplyser OfficialCharts, at der er utroligt tæt løb. Kampen står mellem klassikeren Last Christmas med Wham og så en helt nyskrevet julesang ‘You’re Christmas To Me’ med Sam Ryder. Ryder deltog i Eurovision Song Contest i 2022.

Julehit har aldrig været nummer ét

På trods af den enorme succes med ‘Last Christmas’, så har Wham paradoksalt nok aldrig været nummer ét på den britiske singlehitliste i juledagene! Da den udkom i 1984 var det også året med ‘Do They Know It’s Christmas’ fra Band Aid. Den stjal al opmærksomheden og løb med førstepladsen. Men Wham går nu all-in, og har udgivet en limited edition af ‘Last Christmas’ på vinyl. Og for første gang udgives ‘Last Christmas’ som  singleudgivelse på CD. Nu skal ‘Last Christmas’ endelig være årets julehit i Storbritannien anno 2023.

Sam Ryder på juletour

Men Sam Ryder har også tænkt sig at vinde kapløbet, og har derfor været på juletour i både London og Manchester. Endvidere er Sam Ryder at se og høre i mange medier, ikke mindst i Radio 1 Live Lounge and The One Show. Det har alt sammen givet Sam Ryder momentum. Han stræber derfor også efter at opnå årets julehit i Storbritannien 2023, og sin første single-etter.

Men det er jul…alt kan ske!

Men kampen om at blive årets julehit i Storbritannien 2023 er årets vigtigste hitlisteræs, så alt kan ske! Mariah Carey er således en uge inden jul på tredjepladsen med ‘All I Want For Christmas Is You’. Elton John er med ‘Merry Christmas’ på en fjerde plads.

Og så er der outsideren til årets julehit

Selvom LadBaby i år ikke bejler til at tage en ny førsteplads i velgørenhedens navn, så har andre taget stafetten. Det er Creator Universe som i de første to dage af julehitlisteræset har haft det største single salgstal med en coverversion af ‘I Wish It Could Be Christmas Everyday’. Præcis som med LadBaby er formålet at samle penge ind til The Trussell Trust Foodbank. Hvis de kan øge salget af downloads og antallet af streaminger har de også en mulighed for at snuppe den prestige fyldte jule-førsteplads på den britiske singlehitliste.

Vi ser hvad der sker. Hvem der løber med førstepladsen afsløres på fredag d. 22. december sidst på eftermiddagen.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production