+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HVAD BLIVER ÅRETS JULEHIT I STORBRITANNIEN 2023?
årets julehit i uk 2023

Hvad bliver årets julehit i Storbritannien 2023?

Det er der rigtig mange briter som spørger sig selv om i disse dage. Og i år er der mere spænding end nogensinde set før efter at kapløbet om den eftertragtede førsteplads på singlehitlisten har ræset afsted i de første 48 timer.

Intet nyt julehit fra LadBaby

Youtuberne LadBaby har de seneste fem år været synonymet på ‘Årets Julehit’ i Storbritannien. Første år de lå nummer ét i juledagene trak de overskrifter. INGEN Youtubere havde før indtaget førstepladsen på den britiske singlehitliste. Det skete tilmed i julen, og de endte med at gøre det fem år i streg. De er nu alene på tronen med flest førstepladser i juledagene i Storbritannien…respekt!

Tæt løb om julehit efter de første 48 timer

Men til julen 2023 har LadBaby meddelt, at der ikke kommer noget fra dem! Så nu er spørgsmålet hvem der i stedet kommer til at løbe med den prestigefyldte førsteplads? Efter de første 48 timer oplyser OfficialCharts, at der er utroligt tæt løb. Kampen står mellem klassikeren Last Christmas med Wham og så en helt nyskrevet julesang ‘You’re Christmas To Me’ med Sam Ryder. Ryder deltog i Eurovision Song Contest i 2022.

Julehit har aldrig været nummer ét

På trods af den enorme succes med ‘Last Christmas’, så har Wham paradoksalt nok aldrig været nummer ét på den britiske singlehitliste i juledagene! Da den udkom i 1984 var det også året med ‘Do They Know It’s Christmas’ fra Band Aid. Den stjal al opmærksomheden og løb med førstepladsen. Men Wham går nu all-in, og har udgivet en limited edition af ‘Last Christmas’ på vinyl. Og for første gang udgives ‘Last Christmas’ som  singleudgivelse på CD. Nu skal ‘Last Christmas’ endelig være årets julehit i Storbritannien anno 2023.

Sam Ryder på juletour

Men Sam Ryder har også tænkt sig at vinde kapløbet, og har derfor været på juletour i både London og Manchester. Endvidere er Sam Ryder at se og høre i mange medier, ikke mindst i Radio 1 Live Lounge and The One Show. Det har alt sammen givet Sam Ryder momentum. Han stræber derfor også efter at opnå årets julehit i Storbritannien 2023, og sin første single-etter.

Men det er jul…alt kan ske!

Men kampen om at blive årets julehit i Storbritannien 2023 er årets vigtigste hitlisteræs, så alt kan ske! Mariah Carey er således en uge inden jul på tredjepladsen med ‘All I Want For Christmas Is You’. Elton John er med ‘Merry Christmas’ på en fjerde plads.

Og så er der outsideren til årets julehit

Selvom LadBaby i år ikke bejler til at tage en ny førsteplads i velgørenhedens navn, så har andre taget stafetten. Det er Creator Universe som i de første to dage af julehitlisteræset har haft det største single salgstal med en coverversion af ‘I Wish It Could Be Christmas Everyday’. Præcis som med LadBaby er formålet at samle penge ind til The Trussell Trust Foodbank. Hvis de kan øge salget af downloads og antallet af streaminger har de også en mulighed for at snuppe den prestige fyldte jule-førsteplads på den britiske singlehitliste.

Vi ser hvad der sker. Hvem der løber med førstepladsen afsløres på fredag d. 22. december sidst på eftermiddagen.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production