+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HUGO HELMIG – PLEASE DON’T LIE – DEBUT
Hugo Helmig Please don't lie

Hugo Helmig er klar med sin første single – Please Don’t Lie.

Hvad gør man, når man som kun 18-årig sanger, skal til at udgive sin debutsingle, og ens forældre hedder Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen?

Skjuler intet

Skjuler man sit navn og sin identitet for at overbevise verden om, at man kan selv? Eller anerkender man sit ophav på godt og ondt, og springer lige ud i det? Med en overbevisning om, at personlig identitet alligevel skabes over nogle år? Hugo Helmig har valgt den sidste vej, og er nu klar med debutsinglen ’Please Don’t Lie’.

Efterskoleophold viste vejen

Hugo Helmig har altid dyrket musikken, blandt andet på Aarhus Friskole, der tidligere har udklækket toneangivende musikere og artister. Under et ophold på Eriksminde Efterskole indså han, at der ikke var noget andet valg end musikken!    
   
”Jeg havde egentligt droppet tanken om musikken og tænkt, at det var min fars ting. Men stille og roligt sneg det sig ind alligevel, og til sidst fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne lade være. At det var det, jeg ville med mit liv”, udtaler Hugo Helmig.

En kærlig opsang

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-­songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første single ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang. Den handler om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri.    

”Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er! Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal  fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv”, lyder det fra Hugo Helmig

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ønsker stort tillykke med debuten i musikkens verden, og ønsker alt det bedste for fremtiden.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production