+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HUGO HELMIG – PLEASE DON’T LIE – DEBUT
Hugo Helmig Please don't lie

Hugo Helmig er klar med sin første single – Please Don’t Lie.

Hvad gør man, når man som kun 18-årig sanger, skal til at udgive sin debutsingle, og ens forældre hedder Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen?

Skjuler intet

Skjuler man sit navn og sin identitet for at overbevise verden om, at man kan selv? Eller anerkender man sit ophav på godt og ondt, og springer lige ud i det? Med en overbevisning om, at personlig identitet alligevel skabes over nogle år? Hugo Helmig har valgt den sidste vej, og er nu klar med debutsinglen ’Please Don’t Lie’.

Efterskoleophold viste vejen

Hugo Helmig har altid dyrket musikken, blandt andet på Aarhus Friskole, der tidligere har udklækket toneangivende musikere og artister. Under et ophold på Eriksminde Efterskole indså han, at der ikke var noget andet valg end musikken!    
   
”Jeg havde egentligt droppet tanken om musikken og tænkt, at det var min fars ting. Men stille og roligt sneg det sig ind alligevel, og til sidst fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne lade være. At det var det, jeg ville med mit liv”, udtaler Hugo Helmig.

En kærlig opsang

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-­songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første single ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang. Den handler om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri.    

”Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er! Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal  fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv”, lyder det fra Hugo Helmig

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ønsker stort tillykke med debuten i musikkens verden, og ønsker alt det bedste for fremtiden.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production