+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HJALMER – HJEM TIL EN ANDEN
Hjalmer Hjem til en anden

Hjalmer – Hjem Til En Anden er kommet som lidt af en overraskelse. Kim Larsens næstyngste søn, Hjalmer Larsen, udsender sin første single.

Pladekontrakt og album

I al hemmelighed er det lykkedes for Hjalmer at få en pladekontrakt med Universal Music. Planen er, at der senere på året skal komme et helt album.

Hjalmer skal vi derfor nok komme til at høre meget mere til. Hjalmer – Hjem Til En Anden, lover bestemt godt for fremtiden. Og når man ser Hjalmer, er det tydeligt, at han er søn af hele Danmarks Kim Larsen.

Ingen kopi af sin far

Men pladekontrakten og al musikken er Hjalmer selv herre over. Hjalmer skal ikke opfattes som en kopi af sin kendte far. Hjalmer lader til at have fundet sin egen stil. Det skal blive særdeles spændende at følge Hjalmer på sin videre vej frem i musikkens verden.

Første festival job

Allerede nu er Hjalmer blevet booket til at spille til årets Smukfest i Skanderborg. Det bliver uden tvivl også til optræden på flere andre festivaler og musiksteder rundt om i Danmark henover året.

Her nedenunder kan du lytte til Hjalmers debut single “Hjem Til En Anden”.

Kæmpestort tillykke til Hjalmer her fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen med den flotte debut. GODT GÅET!!!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production