+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HJALMER – HJEM TIL EN ANDEN
Hjalmer Hjem til en anden

Hjalmer – Hjem Til En Anden er kommet som lidt af en overraskelse. Kim Larsens næstyngste søn, Hjalmer Larsen, udsender sin første single.

Pladekontrakt og album

I al hemmelighed er det lykkedes for Hjalmer at få en pladekontrakt med Universal Music. Planen er, at der senere på året skal komme et helt album.

Hjalmer skal vi derfor nok komme til at høre meget mere til. Hjalmer – Hjem Til En Anden, lover bestemt godt for fremtiden. Og når man ser Hjalmer, er det tydeligt, at han er søn af hele Danmarks Kim Larsen.

Ingen kopi af sin far

Men pladekontrakten og al musikken er Hjalmer selv herre over. Hjalmer skal ikke opfattes som en kopi af sin kendte far. Hjalmer lader til at have fundet sin egen stil. Det skal blive særdeles spændende at følge Hjalmer på sin videre vej frem i musikkens verden.

Første festival job

Allerede nu er Hjalmer blevet booket til at spille til årets Smukfest i Skanderborg. Det bliver uden tvivl også til optræden på flere andre festivaler og musiksteder rundt om i Danmark henover året.

Her nedenunder kan du lytte til Hjalmers debut single “Hjem Til En Anden”.

Kæmpestort tillykke til Hjalmer her fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen med den flotte debut. GODT GÅET!!!

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production