+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HITLISTE NYT
Hitliste nyt

Velkommen til Hitliste Nyt fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Vi kigger lidt på den aktuelle status, og kommer også med bud på et par kommende hits.

‘Despacito’ i hitversionen med Luis Fonsi & Daddy Yankee Ft. Justin Bieber er ikke længere #1 på den britiske  hitliste. DJ Khaled Ft. Rihanna & Bryson Tiller er rykket éen plads frem fra sidste uges #2 med sangen ‘Wild Thoughts’. Dermed er der i det britiske sat en stopper for ‘Despacito’. Den har ellers været en suveræn #1 i adskillige uger på singlehitlisten.

Rihanna i fint selskab

Det udløser DJ Khaled’s andet #1 hit, og giver Rihanna hendes 9. tophit. Det er faktisk fire år siden, at Rihanna sidst har været i front. Det var sammen med Eminem tilbage i 2013 på ‘The Monster’. Med ni sange som er gået #1, så kommer Rihanna med ‘Wild Thoughts’ i fint selskab. Det samme er nemlig tidligere sket for ABBA og Spice Girls.

Kommende nyheder

De danske DJ’s er angiveligt gået på sommerferie! Der figurerer ikke én eneste nyhed på Dancechart.dk i indeværende uge. ‘Despacito’ er stadig #1. Men et godt bud på en nyhed i næste uge er Fedde Le Grand & Ida Corr Ft. Shaggy med ‘Firestarter’. Et andet godt bud som ny på Dancechart.dk i næste uge er Sean Finn & Chris Willis med ‘Come To Me’.

Højdespringer i Australien

På den anden side af kloden i Australien er Jessica Mauboy ved at blive hot med sangen ‘Fallin’. Den er i denne uge gået fra #25 til #11. Jessica Mauboy deltog i 2006 i ‘Australien Idol’. I 2008 kom Jessica Mauboy’s debut album ‘Been Waiting’, som indeholdt nummeret ‘Burn’.  Den blev Jessica Mauboys første #1 single. Jessica Mauboy blev i 2013 rangeret til at være #16 på en alletiders liste over de 100 bedste australske sangere!

Herunder kan du både se og lytte til Jessica Mauboy med ‘Fallin’. Den er folk i Australien virkelig ved at få ørerne op for.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production