+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HITLISTE NYT
Hitliste nyt

Velkommen til Hitliste Nyt fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Vi kigger lidt på den aktuelle status, og kommer også med bud på et par kommende hits.

‘Despacito’ i hitversionen med Luis Fonsi & Daddy Yankee Ft. Justin Bieber er ikke længere #1 på den britiske  hitliste. DJ Khaled Ft. Rihanna & Bryson Tiller er rykket éen plads frem fra sidste uges #2 med sangen ‘Wild Thoughts’. Dermed er der i det britiske sat en stopper for ‘Despacito’. Den har ellers været en suveræn #1 i adskillige uger på singlehitlisten.

Rihanna i fint selskab

Det udløser DJ Khaled’s andet #1 hit, og giver Rihanna hendes 9. tophit. Det er faktisk fire år siden, at Rihanna sidst har været i front. Det var sammen med Eminem tilbage i 2013 på ‘The Monster’. Med ni sange som er gået #1, så kommer Rihanna med ‘Wild Thoughts’ i fint selskab. Det samme er nemlig tidligere sket for ABBA og Spice Girls.

Kommende nyheder

De danske DJ’s er angiveligt gået på sommerferie! Der figurerer ikke én eneste nyhed på Dancechart.dk i indeværende uge. ‘Despacito’ er stadig #1. Men et godt bud på en nyhed i næste uge er Fedde Le Grand & Ida Corr Ft. Shaggy med ‘Firestarter’. Et andet godt bud som ny på Dancechart.dk i næste uge er Sean Finn & Chris Willis med ‘Come To Me’.

Højdespringer i Australien

På den anden side af kloden i Australien er Jessica Mauboy ved at blive hot med sangen ‘Fallin’. Den er i denne uge gået fra #25 til #11. Jessica Mauboy deltog i 2006 i ‘Australien Idol’. I 2008 kom Jessica Mauboy’s debut album ‘Been Waiting’, som indeholdt nummeret ‘Burn’.  Den blev Jessica Mauboys første #1 single. Jessica Mauboy blev i 2013 rangeret til at være #16 på en alletiders liste over de 100 bedste australske sangere!

Herunder kan du både se og lytte til Jessica Mauboy med ‘Fallin’. Den er folk i Australien virkelig ved at få ørerne op for.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production