+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HISTORIEN OM VAMOS A LA PLAYA
Righeira Vamos a la playa

Få historien om Vamos A La Playa med Righeira. Husk godt med solcreme inden du læser videre!

Juni måned var fyldt med masser af sol og varme her i DK. Sådan har det ikke været ret meget i juli. Men de næste dage er sommeren og det gode vejr for alvor på banen igen!

Derfor må det være på sin plads at bringe historien om et vaskeægte sommerhit fra 1983.

Spansk tekst

Vamos A La Playa er med den italienske duo Righeira. Men ikke desto mindre har dette sommerhit en spansk tekst. Titlen er oversat til dansk – Skal Vi Tage En Tur Til Stranden?

På grund af betydningen af dens titel og dens muntre melodi, har Vamos A La Playa siden udgivelsen i 1983 været en kæmpe sommer og ferie hymne i mange lande. Tilbage i 1983 var denne sommersang på hitlisterne i det meste af Europa. Her i Danmark var successen også hjemme.

Handler ikke om sol og sommer

Men sangen handler faktisk ikke om strandliv, sol og sommer. Den handler derimod om eksplosionen af en atombombe i havet! Der synges om at folk har en sombrero på hovedet for at beskytte håret mod en radioaktiv vind. Til slut i sangen lyder teksten, at nu er havet rent! I stedet for fisk, er der nu fluorescerende vand.

Munter dansk version

Så er det mere muntert i den danske oversættelse. Her er det Lille Palle Andersen som synger “Farmor Ska’ Ha’ Bajer”. Det er dog ikke en kold bajer ved stranden, men til fodbold.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production