+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HISTORIEN OM VAMOS A LA PLAYA
Righeira Vamos a la playa

Få historien om Vamos A La Playa med Righeira. Husk godt med solcreme inden du læser videre!

Juni måned var fyldt med masser af sol og varme her i DK. Sådan har det ikke været ret meget i juli. Men de næste dage er sommeren og det gode vejr for alvor på banen igen!

Derfor må det være på sin plads at bringe historien om et vaskeægte sommerhit fra 1983.

Spansk tekst

Vamos A La Playa er med den italienske duo Righeira. Men ikke desto mindre har dette sommerhit en spansk tekst. Titlen er oversat til dansk – Skal Vi Tage En Tur Til Stranden?

På grund af betydningen af dens titel og dens muntre melodi, har Vamos A La Playa siden udgivelsen i 1983 været en kæmpe sommer og ferie hymne i mange lande. Tilbage i 1983 var denne sommersang på hitlisterne i det meste af Europa. Her i Danmark var successen også hjemme.

Handler ikke om sol og sommer

Men sangen handler faktisk ikke om strandliv, sol og sommer. Den handler derimod om eksplosionen af en atombombe i havet! Der synges om at folk har en sombrero på hovedet for at beskytte håret mod en radioaktiv vind. Til slut i sangen lyder teksten, at nu er havet rent! I stedet for fisk, er der nu fluorescerende vand.

Munter dansk version

Så er det mere muntert i den danske oversættelse. Her er det Lille Palle Andersen som synger “Farmor Ska’ Ha’ Bajer”. Det er dog ikke en kold bajer ved stranden, men til fodbold.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production