+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HELE DANMARK OP AT STÅ – OFFICIEL VM SLAGSANG
Hele Danmark op at stå

‘Hele Danmark Op At Stå’ er titlen på den officielle danske VM-slagsang under den kommende VM-slutrunde i fodbold i Rusland. Thomas Helmig har selv både skrevet og komponeret VM-sangen. Den opfordrer til støtte og fælles fodboldfest!

”Det er en kæmpe ære, at få lov til at lave en fodbold slagsang. Jeg har fulgt Landsholdet hele mit liv,” oplyser Thomas Helmig i en pressemeddelelse fra DBU.

Det handler om følelser

”Jeg skulle lige finde vinklen, for jeg har ikke skrevet sådan en type sang før. Men sangen handler om de følelser, fodbold i almindelighed og Landsholdet i særdeleshed vækker i os. Men også hvad der er forbundet med at have et nationalt samlingspunkt”, lyder det fra Thomas Helmig.

Valget af Thomas Helmig til at lave Danmarks officielle VM-sang er ikke tilfældigt. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Helmigs sange er en integrereret del af atmosfæren i omklædningsrummet. I de festlige minutter efter playoff-sejren mod Irland henvendte Viktor Fischer sig direkte til et tv-kamera og sagde: ”Thomas er hermed inviteret til at indspille årets landsholdssang.”

Landsholdet har ønsket Thomas Helmig

Her hvor det nu er blevet officielt meldt ud, fortsætter Viktor Fischer: ”Thomas har fyldt vores omklædningsrum med kærlighed gennem hele kvalen. Vi har hele tiden håbet, at han ville blive soundtrack til vores – og hele Danmarks – VM. Jeg er ikke i tvivl om, at alle kommer til at danse med os og Thomas under VM-slutrunden”. Både Viktor Fischer og sine holdkammerater på Landsholdet synger kor på ’Hele Danmark Op At Stå’, som udkommer i begyndelsen af juni. 

Danmarks første kamp ved VM er 16. juni klokken 18 mod Peru. 

Helmigs CV er mere end godkendt

Thomas Helmig har gennem karrieren solgt mere end halvanden million albums og spillet over 1.000 koncerter. Han toppede første gang albumhitlisten i 1986 med albummet ”2”. Siden har han ramt førstepladsen med i alt 12 albums og opsamlinger. Han er den mest vindende kunstner nogensinde ved Dansk Grammy/Danish Music Awards – i 2012 fik han Æresprisen.

Titel: ’Hele Danmark Op At Stå’
Tekst og musik: Thomas Helmig. 
Produktion: Emil Falk.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production