+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HANS OTTO BISGAARD STOPPER HOS DR
Hans Otto Bisgaard stopper hos dr

Hans Otto Bisgaard stopper hos DR. Siden 1970 har Hans Otto Bisgaard med kælenavnet “Bissen” stået bag en lang række radio- og tv-programmer for DR over næsten fem årtier. D. 28. februar sender han for sidste gang programmet ‘Morgenstund’ på P4 og P5, oplyser DR.

Mere tid til at spille golf

Da Jørgen de Mylius d. 29. januar 2013 fejrede sit 50 års jubilæum i DR med en stor reception, mødte Peter fra Diskotek Venus Hans Otto Bisgaard. Jeg mangler syv år til at kan fejre mit eget 50 års jubilæum hos DR, fortalte han. Og det bliver syv lange år! Så langt nåede Bisgaard ikke. “Det har været meget svært at tage beslutningen om at stoppe. Jeg har nydt alle de 47 år, jeg har lavet radio og tv. Men min kone og jeg vil gerne have mere tid til sommerhuset og til at spille mere golf. Så nu bliver det nu”, siger Bisgaard.

Mere end forefaldende arbejde

Hans Otto Bisgaard havde ingen særlige radiokundskaber, da P3’s daværende rockredaktør Palle Aarslev i 1970 hyrede ham til “forefaldende arbejde”. Han lavede rockindslag og interviews til programmet ‘Beatrapport’. Det blev så til ‘lidt’ mere end blot ‘Forefaldende arbejde’.

Mange højdepunkter

Hans Otto glæder sig særligt over, at han hele fem gange har været med til at dække De Olympiske Lege. Det var også en stor ære at være i rollen som ‘Morgennisse’ på P3 i midten af 80’erne. Og ikke mindst også at have været med til at lave  ‘Sommerferiebussen’ og ‘Radio Rita’.

Det var succesen med ‘Radio Rita’, der banede vejen for, at Bisgaard blev tv-vært. Han lagde ofte navn til DR 1 programmer i den bedste sendetid. For eksempel ‘Ærlige Otto’ og ‘Hos Otto’.

Succes med morgenradio

De senere år har Hans Otto Bisgaard haft stor succes med programmet ‘Morgenstund’, der bliver sendt på P4 og P5. Her har “Bissen” på sin egen rolige og nærværende facon vækket sin trofaste lytterskare og givet dem en god start på dagen. Men om to uger d. 28. februar er det slut!

Stille farvel

“Jeg tror, jeg lader som ingenting eller siger et ret stille farvel. Jeg har ikke behov for, at det bliver markeret. Jeg har haft det fint hele vejen og mødt så mange fantastiske mennesker undervejs. Det er det, der tæller,” slutter Hans Otto Bisgaard. Hans Otto Bisgaard har sendt programmet ‘Morgenstund’ fra et studie i DR Byen. Det ligger faktisk lige ved siden af studiet hvorfra Jørgen de Mylius sender både ‘Eldorado’ og ‘Hithouse’.

Fremover bliver det Julie Bundgaard, der siger “Godmorgen Danmark” i programmet ‘Morgenstund’, som bliver sendt hver eneste dag året rundt.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production